02 / 05 / 2024

Medikule teslimler

Medikule teslimler

İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de inşa edilen Medikule İstanbul iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz...

Vadistanbul'da teslimler tamamlanıyor!

Artaş inşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu inşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul'un ilk etabında teslimler tamamlanmak üzere. Yaşamın başladığı Vadistanbul'un ilk etabında son daireler hemen teslim olarak satışı devam ediyor.

Vadistanbul'un ilk etabında teslimler tamamlanıyor!

İnşaat sektörünün öncü markalarından Artaş İnşaat, Aydınlı Grup ve Keleşoğlu İnşaat ortaklığıyla inşa edilen Vadistanbul’un ilk etabında teslimler tamamlanmak üzere. Vadistanbul, 1.111 konuttan oluşuyor.

Terrace Mix’te teslimler başladı!

Terrace Mix projesinde, A ve B bloklarının 1. etap teslimler başladı. Terrace Mix ’ te, yaşamaya ve yatırımların karşılığını geri kazanmaya kısa süre içinde başlanabilecek...

Terrace Doğa'da teslimler başladı!

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy'de hayata geçirdiği ve sadece 36 villadan oluşan projesi Terrace Doğa'da teslimler başladı. Projede villa alanları 203 metrekare ile 216 metrekare arasında değişiyor.

Medikule iletişim!

Medikule iletişim bilgileri haberimizin içinde yer alıyor. Bahçeşehir'de yer alan Medikule Bahçeşehir projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor...

Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslimler!

Lokasyon olarak; 3. Köprü bağlantı güzergahlarına yakın mesafede inşa edilen Sancaktepe Dumankaya Mozaik teslimler 2017 ylı içerisinde gerçekleşecek. Proje toplamda 502 adet daireden oluşuyor...

Palladium Tower’da teslimler başladı! Kapılar ekim ayında açılıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen isimlerinden Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Ataşehir’de hayata geçirilen nitelikli ofis projesi Palladium Tower’da teslimler geçen ay başladı. Palladium Tower’da henüz yaşam başlamadan doluluk oranı yüzde 45’i buldu.

Palladium Tower’da teslimler başladı, kapılar ekim ayında açılıyor!

Palladium Tower’da teslimler başladı, kapılar ekim ayında açılıyor. Tahincioğlu Gayrimenkul tarafından Anadolu Yakası Ataşehir’de hayata geçirilen nitelikli ofis projesi Palladium Tower’ da teslimler geçen ay başladı.

İnanlar İnşaat Terrace Tema'da teslimler Ekim'de!

İçinde stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon daire seçeneklerinin bulunduğu İnanlar İnşaat Terrace Tema'da teslimler Ekim'de...

Koru Florya teslimler ne zaman?

Koru Florya teslimler ne zaman sorusuna yanıt olarak hemen teslim cevabı veriliyor. İstanbul Avrupa yakası Bakırköy ilçesine bağlı Florya bölgesinde yaşama geçirilen projede 298 adet daire ve 301 adet mağaza yer alıyor...

Eclipse Maslak'ta teslimler 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz günü başladı.

Eclipse Maslak'ta teslimler 6 ay erken başladı!

Artaş İnşaat, erken teslimlerle tamamladığı 10 projenin ardından Eclipse Maslak projesini de belirttiği tarihten 6 ay önce teslim ediyor. Tüm çalışmalarının tamamlandığı projede teslimler 19 Temmuz Cumartesi günü başladı.

Sağlıkkent'te teslimler başladı!

İttifak İnşaat tarafından Beylikdüzü'nde inşa edilen Sağlıkkent'te teslimler başladı. 21 bin metrekare alan üzerine kurulu projede 10 blokta toplam 577 daire bulunuyor. En düşük daire tipi 79 metrekare 2+1 olarak konumlanıyor.

Medikule teslimler Haberi

Medikule teslimler

Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığıyla hayata geçirilen Medikule İstanbul, 30 katlı 2 bloktan meydana geliyor. Medikule İstanbul iletişim bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.


Otel olarak tasarlanan bloğun residence bloğuna çevrilmesiyle yaşama geçirilen Medikule İstanbul projesi, Bahçetepe İstanbul projesinin etabı olarak yükseliyor. Medikule İstanbul iletişim bilgileri için haberimizi okumanız yeterli.



Dairelerin 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandığı Medikule, 13 Temmuz Cumartesi günü saat 11.00'da satışa çıkacak. Medikule İstanbul iletişim bilgileri için haberimizden yararlanabilirsiniz.


İstanbul Avrupa yakası Başakşehir'de, Olimpiyat Stadı'nın yanında inşa edilen Medi Kule İstanbul, 580 adet yaşam ünitesinden oluşuyor. Medikule İstanbul iletişim bilgilerine haberimizden yer veriliyor.




Başakşehir Medikule İstanbul satışa çıkacak olan dairelerin fiyatları 172 bin TL'den başlayarak değişecek. Fiyatlar metrekare bazında 2 bin 200 TL'den...