06 / 05 / 2024

medipol üniversitesi ikinci hastanesi nerede yapılacak

medipol üniversitesi ikinci hastanesi nerede yapılacak

Türkiye Eğitim Sağlık ve Araştırma Vakfı tarafından 2009 yılında kurulan ve sağlık odaklı bir üniversite olarak eğitim hayatına giren İstanbul Medipol Üniversitesi önlisans ve lisans programlarına hazırlanıyor

İkinci el araba piyasasının röntgeni çekildi: Fiyatlar düşüyor, ilan sayısı azalıyor!

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM), ikinci el otomobil piyasasıyla ilgili rapor hazırladı. Rapora göre ikinci elde fiyatlar düşerken, ilan sayısı gittikçe azaldığı belirtildi.

İstanbul Medipol Üniversitesi Öğretim Üyeleri alıyor! İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

 İstanbul Medipol Üniversitesi Rektörlüğü Öğretim Üyeleri alımı yapacağını duyurdu. Herkesin merak ettiği kadro ve bölümler belli oldu. İşte kadro dağılımı ve başvuru şartları…

Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alıyor! İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi tarafından Öğretim Görevlisi ve Araştırma Görevlisi alınacağı duyuruldu. İşte başvuru takvimi ve kontenjanlar!

İstanbul Medipol Üniversitesi 23 öğretim ve araştırma görevlisi alıyor! Son başvuru 16 Ocak 2023!

İstanbul Medipol Üniversitesi öğretim ve araştırma görevlisi alım ilanına başvurular başladı. İlanlara son başvuru tarihi ise 16 Ocak 2023. İşte branş kadro dağılımı…

Anadolu Üniversitesi 2022-2023 yılı Açıköğretim Öğretim Giderleri 1 Eylül 2022 Fiyat listesi…

Okulların açılmasına az bir vakit kalmışken, sınavsız ikinci üniversite imkanı veren Anadolu Üniversitesi, 1 Eylül 2022 tarihli eğitim takvimini açıkladı! Bu dönem açacağı bölümler ve bölüm harçların açıkladı! İşte haberin devamı...

Ölü Coin sayısı yükseldi! Herkes kısa yoldan zengin olmak istiyor!

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Serhat Yüksel, Kripto paraların ölü coin haline gelmesindeki nedenleri açıkladı! İşte Doç. Dr. Serhat Yüksel'in o açıklaması...

Ankara Tren Garı yerleşkesinin imar planları iptal edildi

Ankara Medipol Üniversitesi’ne tahsis edilen TCDD'ye ait arazinin imar planı değişikliği iptal edildi.

Medipol Üniversitesi'ne tahsis edilen alan AOÇ’ye ait çıktı!

Ankara’da Medipol Üniversitesi'ne verilen alanla ilgili detaylar belli oldu. Bilirkişi, Ankara’da Medipol Üniversitesi’ne verilen alanın Atatürk Orman Çiftliği'ne ait olduğuna karar verdi.

Kripto para için yeni uyarı!

Medipol Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Aysel Gündoğdu, kripto paraların yüksek risk taşıdığını belirterek yatırım konusunda dikkatli olunması gerektiğini söyledi. 

Kavacık'taki arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi?

Kavacık'taki Karayolları Genel Müdürlüğü'ne ait 256 bin metrekarelik arsa Medipol Üniversitesi için Milli Emlak'a mı devredildi? Sözcü Gazetesi köşe yazarı Uğur Dündar anlattı...

Munzur Üniversitesi'nin ikinci etap inşaatı gelecek yıl tamamlanacak!

Tunceli'de 2008 yılında kurulduktan sonra öğrenci almaya başlayan ve 200 milyon liralık bütçe ayrılan Munzur Üniversitesinde, ikinci etap inşaat projelerinin gelecek yıl tamamlanması amaçlanıyor.

Paranın serüveninde Bitcoin durağı!

İstanbul Medipol Üniversitesi İşletme ve Yönetim Bilimleri Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Gündoğdu, Bitcoin hakkında, "Altın madeninin arzının düşmesi ile birlikte 22. yüzyılda altın ile yarışabilecek bir sistem olma potansiyeli var." dedi.

Bursa’ya ikinci tıp fakültesi kuruluyor!

Sağlık Bilimleri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Erdöl, Bursa’da açılacak olan ikinci tıp fakültesinin kurulması çalışmaları kapsamında Bursa İl Sağlık Müdürü’nü ziyaret gerçekleştirdi.

medipol üniversitesi ikinci hastanesi nerede yapılacak Haberi

medipol üniversitesi ikinci hastanesi nerede yapılacak

Mühendislikte olduğu gibi Uluslararası Tıp Fakültesi'ndeki öğrencileri de yüzde 100 burslu kabul ettiklerini kaydeden Prof. Dr. Sabahattin Aydın, "Böylece ikinci tıp fakültemizde yüzde 100 yabancı dille eğitime de başlamış olduk. İlk üç bine giren öğrencileri kabul ediyoruz. Buradan mezun olanlar tıp dünyasına araştırmacı kimlikleriyle katkıda bulunacak" dedi. 

Üniversitede yabancı öğrenci oranı yüzde 7 seviyesinde. Öğrenci sayısını bu yıl ikiye katlayacak olan üniversite, sağlığın yanı sıra Hukuk, Mühendislik ve Toplum Bilimlerinde de revaçta. 

kültesinin temel bilimleriyle birlikte ciddi bir araştırma altyapısı oluşturduklarını, bunu yaparken de kendi kaynaklarının yanı sıra farklı ulusal ve uluslararası fonlardan da faydalandıklarını belirten Prof. Dr. Sabahattin Aydın, araştırma merkezleriyle birlikte mühendisliğin de içinde olduğu uygulamalı bilimlere dayalı multidisipliner bir araştırma altyapısını oluşturduklarını kaydetti. 

kaliteli sağlık hizmeti vermek kadar karşımızda...