18 / 07 / 2024

Medıterranean Exclusıve Property Show

Medıterranean Exclusıve Property Show

Didim Emlakçılar Derneği, üçüncüsü 14-16 Mayıs tarihleri arasında Antalya'da düzenlenecek olan Medıterranean Exclusıve Property Show'a katılacak

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Fame Property Gayrimenkul Değerleme Ve Danışmanlık Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Selin Girgin Çalışkan ve Zeynep Buruk ortaklığında kuruldu.

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

State Property Emlak Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedel ile Muhammed Dabbit tarafından kuruldu.

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güven Property Gayrimenkul İnşaat Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Berrin Sayıl tarafından kuruldu.

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Manage My Property Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohammad A.D. Kanaan ve Qotaıba Ajjan Alhadıd ortaklığında kuruldu.

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Asar Property İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdinç Aşar tarafından kuruldu.

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi kuruldu!

Gpm Galata Property Managment Gayrimenkul Ve Yönetim Danışmanlığı Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdullah Yılmaz Koral ve Umut Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Estate Exclusıve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi kuruldu!

Estate Exclusıve Gayrimenkul Danışmanlığı Anonim Şirketi Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Nasiba Kayumova Evirgen ve Zıeda Kauımova ortaklığında kuruldu.

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Sea Property Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Anıl tarafından kuruldu.

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi kuruldu!

Ars Property Gayrimenkul İnşaat Turizm Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gökhan Durmuş ve Zafer Arslan ortaklığında kuruldu.

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul Property Group Emlak Yatırım Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Sadıç tarafından kuruldu.

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ptm Gayrimenkul İnşaat Anonim Şirketi Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mars34 İnşaat Gayrimenkul Anonim Şirketi ve Property Turkey Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited tarafından kuruldu.

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Overseas Property Emlak Danışmanlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Jelanı Alı Khan ve Esra Nur Çot ortaklığında kuruldu.

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lıvenue Property Management İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tuğba Okay tarafından kuruldu.

Medıterranean Exclusıve Property Show Haberi

Medıterranean Exclusıve Property Show

Fuara katılmak için hazırlıklarını sürdüren Didim Emlakçılar Derneği üyeleri, ikinci kez bir araya geldi. Didim Emlakçılar Derneği Başkanı Osman Coşkun başkanlığında Didim Belediye Meclis salonunda gerçekleştirilen toplantıya Didim Belediye Başkanı Mümin Kamacı da katıldı.

Açılışta konuşan Dernek Başkanı Osman Coşkun, "İlçemizde emlakçı sayısının artmasıyla birlikte sorunlarda arttı. Bu sayının artmasında İlçemize yurtdışı gelen taleplerin fazla olması da etkili oldu. Tabii süreç geliştikçe var olan sorunlarda artıyor. Bu anlamda sorunların çözümü için önceden önlem alınmadığı için sorunlar daha da arttı. Diğer yandan ise İlçemizin uluslar arası alanında tanıtımı satışlar sayesinde yapıldı ama kalite anlamında ise biraz geride olduğumuzu bilmeliyiz. Çünkü binalar yapılıyor, yapılan yerin yolu yok, duvarı yok, bahçesi yok. Bu nedenle bu alanda sıkıntılar oluyor" dedi.

Didim Belediyesi Kültür- Sosyal İşler...