03 / 05 / 2024

Medya Takip Ajansı Interpress araştırması

Medya Takip Ajansı Interpress araştırması

Medya Takip Ajansı Interpress' in yazılı basındaki ekonomi sayfalarını inceleyerek yaptığı araştırma, 2014 yılının ilk çeyreğinde en çok haberin otelcilik sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı...

Yılın ilk çeyreğinde en çok otelcilik sektörü konuşuldu!

Medya Takip Ajansı Interpress' in yazılı basındaki ekonomi sayfalarını inceleyerek yaptığı araştırma, 2014 yılının ilk çeyreğinde en çok haberin otelcilik sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı...

Demirören Medya Grubu yüksek kira sebebiyle Söğütözü'ndeki binadan taşınıyor!

Demirören Medya Grubu, Ankara'da Hürriyet, Milliyet, CNN Türk, Kanal D, Demirören Haber Ajansı ve Posta Gazetesi’nin yer aldığı binadan taşınmaya karar verdi.

Mevlüt Tezel'den Şahan Gökbakar'a ev eleştirisi!

Sabah gazetesi yazarı Mevlüt Tezel bugünkü yazısında evinin bahçesinde otururken çekilmiş bir fotoğrafını sosyal medya takipçilerinin beğenisine sunan ünlü komedyen Şahan Gökbakar'ı eleştirdi. İşte Tezel'in o yazısı... 

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Kılıçlar Medya Ajans Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi bugün Maltepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Çiğdem Kılıç tarafından açıldı.

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi açıldı!

Erdem Ajans Reklam İnşaat Medya Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy Şubesi 100 bin TL sermaye ile 15 Kasım'da açıldı. 

İstanbul konut satışında en yüksek paya sahip!

Medya Takip Merkezi (MTM), medyada konut haberlerini inceledi. Türkiye genelinde konut satışları bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 8,1 oranında gerilerken, İstanbul konut satışında en yüksek paya sahip il oldu.

Ağaoğlu'nun yeni dijital ve sosyal medya ajansı great oldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, sosyal medya iletişimini Burada harika şeyler olur” sloganıyla 2011 yılında kurulan great’e emanet etti.

Türkiye'den en çok Araplar konut alıyor!

Medya takip kuruluşları PRNet ve Ajans Press'in yaptığı araştırmaya göre Arapların en çok Türkiye'den konut aldığı ortaya çıktı.

Mint İnşaat’ın PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Nef İcra Kurulu Başkanı Erden Timur’un, 26 yılı aşkın finans sektörü deneyimine sahip olan Sefer Altıoğlu ile birlikte hayata geçirdiği Mint İnşaat’ın iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Ferko'nun PR ajansı desiBel Ajans oldu!

Ferko’nun yeni kurumsal iletişim ajansı desiBel Ajans oldu. desiBel Ajans, Mayıs 2016 tarihinden itibaren Ferko’ya stratejik iletişim, lider iletişimi medya ilişkileri, kriz iletişimi konularında destek vermeye başladı.

Yedi Mavi projesinin PR ajansı 25 Medya İletişim oldu!

Kalkavan Yapı, Hasan Sever İnşaat ve Gül Yapı Gayrimenkul Geliştirme İş Ortaklığı’nda, TOBB Zeytinburnu arazisi üzerinde yükselen Yedi Mavi Projesi’nin iletişim ajansı 25 Medya İletişim oldu.

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu!

Fer Yapı’nın yeni iletişim ajansı Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı oldu. Bahar Ünal İletişim Danışmanlığı, FerYapı markasına lider iletişimi, itibar yönetimi, sponsorluk yönetimi, pazarlama iletişimi faaliyetleri ve medya ilişkileri konularında hizmet ver

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu!

Narlife 20 Aralık'ta Refika Birgül'ün mutfağına konuk oldu. Narlı tariflerini paylaşan sosyal medya takipçileri, Narlife ev sahipleri ve komşum platformu üyeleri ile 20 Aralık’ta Refika’nın Mutfağı’na konuk olarak bir günlük workshop gerçekleştirildi.

Gündemde inşaat ve ihracat var!

Geride bıraktığımız ay ekonomi sayfalarında en çok bankacılık ve inşaat sektörünün konuşulduğu belirlendi. Medya Takip Ajansı Interpress'in yaptığı araştırmada gündemde inşaat ve ihracat haberleri var.

Medya Takip Ajansı Interpress araştırması Haberi

Medya Takip Ajansı Interpress araştırması

Medya Takip Ajansı Interpress'in yazılı basındaki ekonomi sayfalarını inceleyerek yaptığı araştırma, 2014 yılının ilk çeyreğinde en çok haberin otelcilik sektörü hakkında yayınlandığını ortaya çıkardı. Bankacılık ile İnşaat sektörlerinin de ikinci ve üçüncü sırayı aldığı belirlendi. 


Ulusal, bölgesel ve yerel iki bini aşkın gazete ile derginin Interpress tarafından taranarak yapılan analize göre, geride bıraktığımız 3 aylık sürede ekonomi sayfalarında otelcilik sektörü hakkında toplam 49.629 adet haber yayınlanırken, Hilton, Rixos, Swiss, Sheraton ve Dedeman Otelleri'nin sektörün ilk beş sırasını oluşturduğu görüldü. Aynı araştırmada ikinci sırada 37.866 haberle bankacılık sektörü yer alırken, en çok haberi yayınlanan ilk beş bankanın, Halkbank, Ziraat, Akbank, İş Bankası ve Vakıfbank olduğu tespit edildi. 


Interpress'in araştırmasında bu yılın ilk çeyreğinde en çok haberi çıkan üçüncü sektör ise inşaat sektörü...