09 / 05 / 2024

Meetıng İnşaat adres

Meetıng İnşaat adres

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kökduman tarafından kuruldu.

Bayraktar İnşaat 50'nci yılını 3 bin konutluk Adres Ankara Evleri ile kutladı! 

Bayraktar İnşaat tarafından inşa edilen Adres Ankara Evleri projesinin tanıtımını gerçekleştirdi. Proje kapsamında yaklaşık 3.000 konut inşa edilecek. 

Bayraktar İnşaat Adres Ankara Evleri 50. yıla özel 50 ay vade fırsatıyla satışta!

Bayraktar İnşaat tarafından Ankara'da inşa edilen "Adres Ankara Evleri" şirketin 50. yılına özel 50 ay vade fırsatıyla satışa çıkarıldı. Proje kapsamında 2.486 adet konut inşa edilecek. İşte proje hakkında tüm merak edilenler...

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dı Buıldıng İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Umut Savaş tarafından kuruldu.

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İng İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Beylikdüzü'nde yapıldı.

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi kuruldu!

N Güngören İnşaat Mühendislik Mimarlık Emlak Limited Şirketi bugün bayrampaşa'da Nurgün Güngören tarafından kuruldu.

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ls Engıneerıng İnşaat Emlak Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da Ömer Tolgahan Akyüz tarafından kuruldu.

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Üstüngün İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Üstüngün tarafından kuruldu.

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gda Marketıng İnşaat Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Babar Shehzad, Mır Hassan, Muhammad Saeed ve Murat Tapan ortaklığında kuruldu.

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeda Spa Desıng İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Kanbur tarafından kuruldu.

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Merkür Of Desıng İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 60 bin TL sermaye bedeli ile Emrullah Bayraktar, Seyfullah Bayraktar ve Şebnem Paliç ortaklığında kuruldu.

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Max Buıldıng İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Marina Eliseeva Asenova tarafından kuruldu.

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alshıbraın Internatıonal Network For Investment And The Traınıng İnşaat Limited Şirketi Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Oqab H F M Almutairi tarafından kuruldu.

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kökduman tarafından kuruldu.

Meetıng İnşaat adres Haberi

Meetıng İnşaat adres

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Kökduman tarafından kuruldu.

Meetıng İnşaat Taahhüt Limited Şirketi konusu:

1-İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, Oto park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatıl köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf, açık arttırma, eksiltme, teklif alma ve...