30 / 04 / 2024

MEF

MEF

Dersaneyle başladığı eğitim yolculuğuna MEF Okulları ile devam eden Arıkanlı Holding, şimdi de üniversite kurmaya hazırlanıyor. MEF, üniversite hazırlığında. Kurum, Maslak'ta şehrin 46'ncı üniversitesini kuracak...

MEF Bahçeşehir kapanıyor, veliler açıklama istiyor!

MEF Bahçeşehir Koleji'nin kendi binasını başka bir koleje kiralaması sebebiyle okulda eğitim gören 500 öğrenci ve 150'ye yakın çalışan, mağduriyet yaşarken, veliler de konu ile ilgili bir açıklama bekliyor.

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yapımef İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Faruk Polat tarafından kuruldu.

Mef Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Hafriyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Fırat Kılıç ve Mehmet Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Yapım İnşaatçılık Turizm Servis Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Efiloğlu tarafından kuruldu.

MEF Group Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MEF Group Sanayi ve Ticaret Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Kara ve Yusuf Kara tarafından kuruldu. 

Teknokent projesi Sarıyer'de kurulacak!

MEF Üniversitesi ve Icon Grup tarafından Sarıyer-Zekeriyaköy bölgesinde teknokent projesi kurulması için imzalar atıldı. Teknokent'in 2019 yılının sonunda açılması planlanıyor.

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mef Peyzaj Mühendislik İnşaat ve Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mehmet Sekmen ve Ferhat Doğru ortaklığında 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Mef Group İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Mef Group İnşaat Limited Şirketi Mehmet Emin Ersin ve Yusuf Ersin ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ebru Arıkan'dan yeni şirket!

MEF Okulları kurucusu rahmetli iş adamı İbrahim Arıkan'ın kızları Ebru Arıkan ile Eda Arıkan tarafından Arıkanlı Yapı İnşaat Pazarlama Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu.

Burcu Serdar Köknar kimdir?

2014-2015 Eğitim yılından itibaren MEF Üniversitesi Sanat, Tasarım ve Mimarlık Fakültesi, Mimarlık Bölümü’nde öğretim üyesi olarak çalışan Mimar Burcu Serdar Köknar kimdir?

Sarıyer Belediyesi’nden genç mimarlara destek!

MEF Üniversitesi Mimarlık Bölümü öğrencileri Sarıyer Belediyesi’nin katkılarıyla, Ayazağa İlköğretim Okulu öğrencilerinin bahçelerini ikiye ayıran su kanalını geçerek daha geniş bahçeye kavuşmaları için bir köprü tasarladı.

Hasan Boduroğlu kimdir?

Türkiye Deprem Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı, MEF Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünün Kurucusu ve Başkanı, FMV Işık Üniversitesi Mütevelli Heyeti Eski Başkanı Hasan Boduroğlu vefat etti. Peki, Hasan Boduroğlu kimdir?

MEF Üniversitesi nerede?

MEF Üniversitesi, İstanbul Maslak'ta eğitime başlıyor. Arıkanlı Holding, İbrahim Arıkan Eğitim ve Bilim Araştırmaları Destekleme Vakfı tarafından kurulan MEF Üniversitesi'nin yönetmelikleri Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki MEF Üniversitesi nerede?

MEF Haberi

MEF



Dersaneyle başladığı eğitim yolculuğuna MEF Okulları ile devam eden Arıkanlı Holding, şimdi de üniversite kurmaya hazırlanıyor. Farklı eğitim modeli ile sektörü örnek olan kurum anaokulu, ilkokul, ortaokul ve lisedeki başarısını üniversiteye taşımayı hedefliyor. MEF markasıyla 40 yılı aşkın süredir 200 binden fazla mezun veren MEF Eğitim Kurumları, üniversiteye 2014- 2015 eğitim-öğretim döneminde ilk öğrencilerini alacak. 


MASLAK'TA KURULACAK 

Maslak'ta kurulacak kampusta eğitim, hukuk, iktisadi, idari ve sosyal bilimler, sanat, tasarım ve mimarlık ile mühendislik fakültelerinin yüksekokulu yer alacak. İlk yıl yaklaşık 500 öğrenci kabul edecek üniversite, akademik kadrosunu oluşturmaya başladı. Amerika, Japonya, İngiltere, Almanya gibi ülkelerden başvurular alan MEF Üniversitesi, sadece farklı eğitim modeliyle değil akademisyen kalitesiyle de iddialı. Akademisyenlerinin yüzde 50'si yabancı öğretim üyelerinden oluşacak olan üniversitenin eğitim modeli de 'sıra...