29 / 04 / 2024

Mega projeler hız kazanıyor

Mega projeler hız kazanıyor

Ulaştırmadan savunma sanayisine, enerjiden teknolojiye Türkiye'nin mega projeleri tek parti iktidarıyla hız kesmeden sürecek. Karar aşamasındakiler ise hayata geçirilecek

Şahinbey'de kentsel dönüşüm çalışmaları hız kesmeyecek!

Yaptığı projeler ile Türkiye’de örnek gösterilen Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ilçedeki kentsel dönüşüm projelerinin hız kesmeyeceğini söyledi.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Ünye'de projeler hız kesmiyor!

Yatırımlarına son sürat devam eden Ünye Belediyesi, ilçedeki yatırımlarda hız kesmiyor.

10 mega projeye hız verildi!

Yeni Havalimanı ve Çanakkale Köprüsü’nde uygulanan Yap-İşlet Devret modeli Kanal İstanbul’da da kullanılacak. Büyük finansman ve ileri teknoloji gerektiren diğer mega projelere yeni dönemde hız verildi...

Yeni dev projeler için düğmeye basıldı!

Ulaşımda örnek olacak projelere imza atılan Türkiye'de son yıllarda mega projeler hız kazandı. Ekonomiye de katkı sağlayan projelere yenileri ekleniyor...

Türkiye'deki büyümenin motoru mega projeler olacak!

Türkiye'de mega proje yatırımları hız kesmeden devam ediyor. Türkiye'deki büyümenin motoru mega projeler olacak.

İşte Türkiye’nin hayata geçireceği mega projeler!

Türkiye'de mega projelere son yıllarda hız verildi. Ulaşım, alt yapı, enerji ve savunma alanlarında mega projeler dünyanın gıptayla baktığı projeler olarak hayata geçirilmeye başlandı.

Mega projeler 130 ülkenin milli gelirini aştı!

Son yıllarda ulaşım, altyapı, enerji ve savunma alanlarındaki projelere hız veren Türkiye, gerçekleştirdiği büyük yatırım maliyetleriyle 130 ülkenin milli gelirini geride bıraktı. Türkiye’nin gündeminde olan mega projelerin mali büyüklüğü 138 milyar doları aşıyor.

Şanlıurfa Siverek'te yatırımlar hız kesmiyor!

Şanlıurfa kent merkezi ve tüm ilçelerde büyük bir özveri göstererek çalışmalarını tam hız ilerleten Büyükşehir Belediyesi, Siverek'in gelişimi ve dönüşümü için de yeni projeler hayata geçiriyor

Mega projeler hız kesmiyor!

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan mega projelerle ilgili planlanan tarihlerde hizmete girmesi için gereken talimatları verdi.

Naci Ağbal: Mega projelere hız verdik!

Maliye Bakanı Naci Ağbal yaptığı açıklamada, hükümet olarak Türkiye'yi adeta şantiyeye çevirdiklerini ve mega projelere hız verdiklerini belirtti.

İşte 2017'de yol alacak 8 proje!

2016 yılında bir çok mega proje tamamlandı ve hizmete sokuldu. 2017'de de mega projeler hız kesmeyecek. İşte 2017'de yol alacak 8 proje..

2017'de mega projeler hız kazanacak!

2017 büyük projelerde gaza basılan bir yıl olacak. Mesafeleri kısaltacak 68 kilometre uzunluğunda toplam 41 tünelin yapımı tamamlanacak. İstanbul Finans Merkezi, Kanal İstanbul, 3. Havalimanı, Akkuyu Nükleer Santralı hız kazanacak.

Mega projeler hız kazanıyor Haberi

Mega projeler hız kazanıyor

AK Parti'nin yeniden tek başına iktidar olmasının ardından ulaştırma, savunma sanayisi ve enerji gibi alanlarda devam eden projelerin hız kesmeden sürmesi, karar aşamasındakilerin de yeni dönemde hayata geçirilmesi bekleniyor. İstanbul'a 3'üncü havalimanı, İstanbul-Bursaİzmir (Körfez Geçiş Köprüsü dahil) ve Kuzey Marmara Otoyolu, Yavuz Sultan Selim Köprüsü ile Avrasya Tüneli'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda projenin tamamlanması bekleniyor. Kanal İstanbul ve 3 Katlı Büyük İstanbul Tüneli gibi projeler Türkiye'nin çehresini değiştirecek. Yerli Otomobil Projesi kapsamında elektrikli yerli marka otomobil imalatının gerçekleşmesi için Ar-Ge başta olmak üzere gerekli altyapının kurulması çalışmaları sürdürülecek. Uzun menzilli bölge hava ve füze savunma sistemi teminine yönelik karar aşamasına gelinirken, Ankara'da kurulacak TRJet tesisinin yapım çalışmalarına başlanacak. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, son 13 yılda gerçekleştirdiği 260...