28 / 04 / 2024

Megapol İzmir teslimleri

Megapol İzmir teslimleri

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Megapol İzmir Cadde Evleri lokasyon! Megapol İzmir Cadde Evleri fiyat listesi 2023 

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri nerede ve ne kadara satılıyor sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. İşte Megapol İzmir Cadde Evleri hakkında merak ettikleriniz..

Megapol İzmir Cadde Evleri satışta! Yeni proje!

Megapolgroup tarafından hayata geçirilen Megapol İzmir Cadde Evleri satışa sunuldu. Megapol İzmir Cadde Evleri ne zaman teslim edilecek? Megapol İzmir Cadde Evleri nerede? İşte Megapol İzmir Cadde Evleri ayrıntılar...

Yücesoy Mahalle'de anahtar teslimleri başladı!

İzmir'in en büyük inşaat şirketlerinden biri olan Yücesoy Mühendislik tarafından hayata geçirilen Yücesoy Mahalle projesinde anahtar teslimleri başladı

Megapol İzmir ne zaman teslim?

Megapol İzmir projesi İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da hayata geçiriliyor. Peki Megapol İzmir ne zaman teslim edilecek?

Megapol'den İzmir'e 330 metrelik cadde!

İzmir’in ‘yeni kent merkezi’ olarak tanımlanan bölgesi Halkapınar’da 3 kule ve 330 metre uzunluğunda caddeden oluşan Megapol İzmir projesini başlatan Gökdemir, “İnsanlar İzmir’e hayatını daha iyi yaşamaya geliyor” diyor.

Folkart Time anahtar teslimleri 2018! 

2016 yılında inşaatı başlayan Folkart Time projesinde anahtar teslimleri başladı.  İzmir  Bornova'da hayata geçirilen projede 360 daire, 271 ofis, 48 dükkan ve kolej alanı yer alıyor. 

Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümdeki ilk konut dağıtımını Uzundere’de gerçekleştirdi. Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı. 

Megapol İzmir projesi ile Karabağlar'a otel ve AVM geliyor!

Megapol İzmir projesi, Megapol Group imzası ile İzmir'in Karabağlar İlçesi'nde hayata geçirilecek. Proje 450 odalı otel ve 195 dükkanın yer aldığı AVM'den meydana gelecek..

Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

Dap Yapı İzmir projesinde fiyatlar 259 bin TL'den başlıyor. Peki Dap Yapı İzmir teslimleri ne zaman?

TOKİ Çeşme Reisdere 1. Etap teslimleri 4 Temmuz'da başlıyor!

TOKİ tarafından İzmir Çeşme'de inşa edilen Reisdere Konutları'nın 1. Etap'ında yer alan 482 konutun teslimleri 4 Temmuz'da başlayacak.

Megapol Çarşı Kule ofis fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi İzmir Konak'ta hayata geçirildi. 40 bin metrekare inşaat alanı bulunan projede ofis fiyatları 257 bin 318 dolardan başlıyor...

Konak Megapol Çarşı Kule güncel fiyatları!

Megapol Çarşı Kule projesi, İzmir Konak'ta hayata geçirildi. Konum olarak avantaj sağlayan ofis projesi Megapol Çarşı Kule'de ofislerin metrekare birim fiyatı 2 bin dolardan başlıyor...

Türkerler Mahall Bomonti teslimleri!

Mahall Bomonti projesi İzmir Konak ilçesine bağlı Halkapınar Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Peki Türkerler Mahall Bomonti teslimleri ne zaman?

Megapol İzmir teslimleri Haberi

Megapol İzmir teslimleri

İzmir'de Halkapınar’da 3 kule ve 330 metre uzunluğunda caddeden oluşan Megapol İzmir projesinde A plus ofisler, home ofisler, 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 rezidans daireler bulunuyor. 

Sanatı, sporu, eğlenceyi, alışverişi ve konforu her metrekaresinde hissedeceğiniz sosyal alanlara sahip Megapol İzmir projesi 27,187 metrekarelik arazi üzerinde yükseliyor. 

Halkapınar’da; şehiriçi otobüs, metro, izban ve tramvay terminallerinin yanıbaşında yer alan Megapol İzmir projesi ulaşım alternatiflerinin merkezinde yer alıyor. 

Megapol Group imzasını taşıyan Megapol İzmir projesinde konut teslimlerinin Aralık 2020’de yapılması planlanıyor.


Tel: 444 91 90 
Web: http://www.megapolizmir.com/