12 / 05 / 2024

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi adres 

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi adres 

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Bakı Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Bakı Mühendislik Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedelli ile Nermin Köroğlu Isın ve Gazanfer Köroğlu ortaklığında kuruldu.

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Tma Temel Mühendislik Araştırma Danışmanlık Limited Şirketi Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mustafa Önçel tarafından kuruldu.

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvm Enerji Isı Soğutma Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Yalçın tarafından kuruldu.

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi Kuruldu!

Abasu Arıtma Ve Yenilenebilir Enerji Mühendislik İmalat Taahhüt Anonim Şirketi bugün Sarıyer’de Mehmet İzolluoğlu tarafından kuruldu.

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akal Mimarlık Mühendislik İnşaat Su Arıtma Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenler'de Selçuk Akpınar tarafından kuruldu.

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Buen Arıtma Altyapı Mühendislik Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal’da 200 bin TL sermaye bedeli ile Enis Gezer tarafından kuruldu.

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi kuruldu!

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiçek Isı Yalıtım Sistemleri ve İnşaat Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Olcay Çiçek tarafından kuruldu.

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başarı Yüksek Isı Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Başarır tarafından kuruldu. 

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Usay Mühendislik Isıtma Soğutma İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Taşkın ve Veli Serdal Taşkın ortaklığında kuruldu.

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Blue Cleantech Çevre Ve Su Arıtma Teknolojileri Mühendislik Müşavirlik Ve Dış Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de Reza Rouh Gandom tarafından 10 bin TL sermaye bedeli ile kuruldu. 

Meta Mühendislik Arıtma Kimya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi açıldı!

Meta Mühendislik Arıtma Kimya ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Zeytinburnu Şubesi, Melek Yıldız Şube Müdürlüğü'nde 150 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Zeytinburnu'nda açıldı.

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hedef Dekorasyon Isı Sistemleri İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi, Gülay Büyükşimşek, Rasim Oğuzcan Solakoğlu, Mehmet Zeki Gümüş tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi adres  Haberi

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi adres 

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi bugün 450 bin TL sermaye bedeli ile Adil Sarıçelik tarafından kuruldu.

Megaz Isıtma Mühendislik Doğal Gaz Limited Şirketi konusu:
Elektrik, katı yakıt, likit petrol gazı vesair yakıtlar ile işleyen konut ve işyerlerinde kullanılan ısıtma, soğutma ve havalandırma cihazları, kalorifer, kat kaloriferi, klima, kombi, hidrofor, merkezi ısıtma ve soğutma cihazlarının üretimi, toptan ve perakende alımı satımı, dağıtımı, ithalat ve ihracatını, mümessillik ve komisyonculuğunu yapmak. Yangın tesisatı, buhar ve kızgın yağ tesisatı, su şartlandırma tesisatı, endüstriyel tesisat, otomatik kontrol sistemleri soğutma tesisatı ve bunların izolasyon ve yalıtım işleri gibi bilcümle ısıtma, havalandırma ve klima sistemlerini planlamak, projelendirmek, taahhüdünde bulunmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü soğutma, ısıtma ve iklimlendirme sistemlerine ait makine, alet, yedek...