16 / 05 / 2024

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi iletişim

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi iletişim

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Monsefi ve Zeinab Behrouzi ortaklığında kuruldu.

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Onurevim İnşaat Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Sanayi Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cüneyt Çiftçi tarafından kuruldu.

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

İla Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa’da 500.000,00 TL sermaye bedeli ile Murat Keleş tarafından kuruldu.

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tonne Studıo Mimari Tasarım Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Biray Demiray tarafından kuruldu.

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mona Tasarım Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ece Koçarslan ve Saliha Turgut ortaklığında kuruldu.

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gizem Şipkan Mimarlık Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Gizem Şİpkan tarafından kuruldu.

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ayg Arch Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Güler tarafından kuruldu.

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutam İnşaat İzolasyon Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çetin ve Metin Korkmaz ortaklığında kuruldu.

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Est Reklamcılık Tekstil İnşaat Yapı Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Faruk Tayyip Ebren tarafından kuruldu.

Lesa Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Lesa Mimarlık Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Emre Özel tarafından kuruldu.

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tap Beton Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Abdulhalik Şensin tarafından kuruldu.

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kutup Emlak Ve Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Şükrü Özleyen tarafından kuruldu.

Beydem Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beydem Mimarlık İnşaat Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Beyzanur Demir tarafından kuruldu.

Fkl İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fkl İnşaat Yapı Dekorasyon Ticaret Limited Şişli’de 150 bin TL sermaye bedeli ile Feytullah Kılıç tarafından kuruldu.

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi iletişim Haberi

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi iletişim

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehdi Monsefi ve Zeinab Behrouzi ortaklığında kuruldu.

Mehdi Dekorasyon Ticaret Limited Şirketi konusu:
DEKORASYON a-Her türlü dekorasyon işleri, tamirat ve boya işleri yapmak. b-Dekorasyonla ilgili alanların saha çizimi, boya, parke ve cam cila, duvar kağıdı, halıfleks, asma tavan-kartonpiyer, fayans-kalebodur, su ve elektrik tesisatı,çatı tadilat işleri yapmak. c-İç ve dış mekanlarda dekorasyon işleri (madeni, ahşap möble vb.) yapmak, projelendirmek taahhütlerde bulunmak konusu ile ilgili malzemeleri yurt içinde ve yurt dışında, satın almak, satmak, pazarlama ve ticaretini yapmak. d-Her nevü yıkım tadilat onarım restorasyon dekorasyon ısı yalıtımı ve izalasyonu işlerini yapmak, gerçekleştireceği inşaat restorasyon ve dekorasyon işlerinde kullanılacak kum,çakıl,mıcır,çimento demir ve benzeri her türlü ham mamul madde kalıp iskele...