05 / 05 / 2024

Mehmed Karayağız

Mehmed Karayağız

Karhan Yapı Proje İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhan Demiral, Mehmed Karayağız tarafından 16 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi!

Mehmed Bir Cihan Fatihi' dizisinde oynayan 2013 Miss Model Türkiye ve Miss Model Avrupa Birincisi Sevinç Meşe'nin evine hırsız girdi.

Yalçın Karayağız'dan Mimar Sinan Üniversitesi açıklaması!

MSGSÜ Rektörü Yalçın Karayağız yaptığı açıklamada istediklerini almadan binadan tahliyelerinin söz konusu olamayacağını söyledi.

Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi Yıldırım'da yükselecek!

Kentteki çalışmalara hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, Çelebi Mehmed Gençlik Merkezi'ni ilçeye kazandıracak.

Manisa Karayağcı'da sıra üstyapıda!

Manisalıların daha huzurlu ve mutlu yaşam sürmeleri için il genelinde çalışmalarını aralıksız sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyesi, Gördes’e bağlı Karayağcı Mahallesi’nde kilit parke taşı ve bordür döşeme çalışmalarına devam ediyor.

Kepez Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin yüzde 60'ı tamamladı!

Kepez'de yapılan Çelebi Sultan Mehmed Cami'nin inşaatı aralıksız sürüyor. Yüklenici firma, caminin karkas inşaatının yüzde 60'nı tamamladı.

Beylikdüzü kentsel tasarım projesi hangi bölgede başladı?

Beylikdüzü Belediyesi, Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi ile anlamlı bir işbirliği kurdu. Yalçın Karayağız’ı ziyaret eden Başkan İmamoğlu, birlikte imzaladıkları protokol ile kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına da start vermiş oluyor.

Beylikdüzü’nde kentsel tasarım çalışmaları başlıyor!

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Rektörü Prof. Yalçın Karayağız bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, birlikte imzaladıkları protokol ile Beylikdüzü’nde kentsel tasarım ve kentsel yenileme çalışmalarına da start verdi

Karadağ Mehmed Fatih Medresesi kız öğrenci bölümü açıldı!

Kuveytli Rahma Al Alamiya Vakfı'nın maddi destekleriyle inşa edilen kız bölümünün açılışı nedeniyle düzenlenen törene, Karadağ İslam Birliği Başkanı Rıfat Feyziç'in yanı sıra Podgoritsa görev yapan çok sayıda yabancı diplomat da katıldı.

Karhan Yapı Proje İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karhan Yapı Proje İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhan Demiral, Mehmed Karayağız tarafından 16 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat 2014 tarihinde kuruldu.

Tophane'de bulunan Bizans hamamında lahitler çıktı!

Tophane'de Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi'ne ek bina yapılmak istenen arsada 6-7. yüzyıl Bizans hamamı bulundu. Rektör Karayağız "Lahit dışında bir şey çıkmadı, ondan da memleketin her tarafında var" dedi...

İstanbul Resim Heykel Müzesinin restorasyonuna tepki!

MSGSÜ Rektörü Prof. Dr. Karayağız, İstanbul Resim Heykel Müzesinin restorasyonunun üç yıldır bitirilememesine tepki gösterdi  

Eski Fransız Yetimhanesi Bebeköy Residence olacak

Bebeköy Residence projesi, Bebek sırtlarında, 160 yıllık geçmişe sahip eski Fransız Yetimhanesi'nin, orijinaline sadık kalınarak tamamen yenilenen binalarında hayata geçecek

Mehmed Karayağız Haberi

Mehmed Karayağız

Karhan Yapı Proje İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Orhan Demiral, Mehmed Karayağız tarafından 16 bin TL'lik sermaye ile 12 Şubat'ta kuruldu. 


Karhan Yapı Proje İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat malzemesi alım ve satımını yapmak.


Karhan Yapı Proje İnşaat Taahhüt Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi adres: Üsküdar, Zeynep Kamil Mahallesi, Körbakkal Çıkmazı,...