02 / 05 / 2024

Mehmer Özyavuz

Mehmer Özyavuz

KONİK kubbeli evleri ve farklı mimarisinin yanı sıra ilk islam üniversitesi kalıntılarının da bulunduğu Şanlıurfa'nın tarihi Harran ilçesine her yıl yurtiçi ve yurtdışından binlerce turist ziyaret ediyor.

Özyavuz Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özyavuz Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Özyavuz ve Melik Özyavuz ortaklığında kuruldu.

Mnt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mnt Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da Fırat Özyavuz tarafından kuruldu.

MBA Loft İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MBA Loft İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla’da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Melik Özyavuz tarafından kuruldu.

Şanlıurfa ilçelerinde OSB kurma çalışmaları TBMM gündeminde!

Şanlıurfa Organize Sanayi Bölgesi'nin elektrik sorununun çözümüne, yatırımcıların desteklenmesine ve ilçelerde ticaret odası ve OSB kurma çalışmaları TBMM gündemine taşındı. MHP'li Özyavuz, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Met-San İnşaat Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmer Satoğlu, Celalettin Satoğlu ve Cemalettin Satoğlu ortaklığında kuruldu. 

Ekşioğlu Emay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Emay İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Mehmer Ekşi imzasıyla kuruldu.

Şanlıurfa Harran'da kaçak yapılar yıkılıyor!

Harran Belediyesi kaçak yapıyla mücadele çalışmaları kapsamında bazı yapılar için yıkım kararı çıkardı. İlçenin tarihi dokusunu korumaya devam ettiklerini belirten Özyavuz, şu bilgileri aktardı:

Harran Üniversitesi bünyesinde 3 meslek yüksek okulu açılacak!

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, 2016 ve 2017 yıllarının, Harran'ın en parlak dönemi olacağını söyledi.

Ramak Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ramak Mühendislik Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Fırat Özyavuz ve Melik Özyavuz ortaklığıyla 600 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Pendik, Sapanbağları Mahallesi'nde kuruldu.

Namsal Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Namsal Yapı Emlak Otomotiv Gıda Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Selahattin Özyavuz ve Niyazi Duru ortaklığıyla 500 bin TL sermaye ile 18 Şubat'ta Tuzla, Aydınlı Mahallesi'nde kuruldu.

Harran yeniden inşa ediliyor!

İlçede çalışmalarını büyük bir özveriyle sürdüren Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz Harran'ın bütün kırsal ve şehir merkezindeki yollarını dur durak bilmeden yeniden inşa ediyor.

Tuncer Özyavuz'un Ortaköy arsasındaki davada son durum ne?

Eski Pendik İlçe Meclis Üyesi Tuncer Özyavuz'la birlikte 5 CHP'linin, Boğaz'a nazır arsada yapılan imar değişikliğiyle ilgili açılan davayı 50 milyon dolar rüşvet karşılığı geri çektiği iddiası, partiyi karıştırdı

TOKİ Harran konutlarında kuralar çekildi!

Şanlıurfa'nın Harran İlçesinde TOKİ tarafından yapılan 74 konutun kurası çekildi. İlk kurayı çeken Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz en kısa zamanda ikinci etabın da TOKİ tarafından başlatılmasını temenni etti.

Mehmer Özyavuz Haberi

Mehmer Özyavuz

Son dönemlerde turist sayısında artış yaşandığını belirten Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, hedeflerinin bu yıl 2 milyon tuıisti ağırlamak olduğunu ifade etti. 



ilçenin tarihi dokusunun korunması konusunda çeşitli çalışmalar yürüttüklerim vurgulayan Özyavuz, "Son donemleıde ilçeyi beton yapılardan temizlemek için çalışmalaı yapıyoruz. Sıt alanında yapılmış bazı beton yapıları yıktık. Bunun yanında Harran'da mağdur kadınlara yönelik yapılacak 'Ekololik Kadın Koyu projesini hayata geçirdik. Pıoje tamamlanırsa buraya gelecek turist sayısı daha da artacaktır" dedi. 




RESTORASYONLAR SÜRÜYOR 

Özyavuz, Harran'nın birçok yönüyle dünyadaki ender bölgelerden bin olduğunu dile getirdi.ilçede restorasyon çalışmalarının da sürdüğüne işaret eden Ozyavuz. şunları kaydetti: "UNESCO Dünya Miıası Listesi için aday statüsurıdeyız. Gerekli kriterler sağlandığı takdirde listeye gireceğız. Bu çok önemli. Çunku bunu İtalya'nın Alberobello kasabasında gördük. Sadece kümbet evlere sahip olan 10 bin...