03 / 05 / 2024

Mehmet Acar

Mehmet Acar

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mehmet Acar, Perihan Acar tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2013 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar1 İnşaat Elektrik Nakliyat Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Acar tarafından kuruldu.

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

İstanbul Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Geliştirme Ve Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Acar tarafından kuruldu. 

Akpak Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Tekstil Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Akpak Yapı İnşaat Otomotiv Petrol Ürünleri Tekstil Turizm Ticaret Sanayi Limited Şirketi 150 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Acar imzasıyla kuruldu.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamam!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor. Kampüs alanındaki inşaat çalışmasının yüzde 90 bitmiş durumda.

Şırnak Mehmet Emin Acar Kampüsü'nde inşaat çalışmaları sürüyor!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaat, çevre düzenlemesi ve tefrişat çalışmaları son hızla devam ediyor.

Şırnak Üniversitesi M.Emin Acar Kampüsü'nün yüzde 90'ı tamamlandı!

2015-2016 Eğitim yılında faaliyete geçmesi planlanan Şırnak Üniversitesi Mehmet Emin Acar Kampüsünde inşaatın yüzde 90 bitmiş durumda. Kalan işlerin bitimi için çalışmalar devam ediyor.

Mehmet Acar: Emlak piyasası istikrarını kaybetti!

Mehmet Acar, artan faiz oranları ve döviz kurlarının yükselmesi en çok emlak ve arsa satışlarını etkilediğini belirterek Konya'da üç yıldır canlı olan emlak piyasasının durgun olduğunu söyledi.

Serkan Acar: Aliağa'daki konaklama tesisleri yetersiz!

Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı ve Türkiye Otelciler Federasyonu (TUROFED) Başkan Yardımcısı Mehmet İşler, Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

Günlük 50 TL'ye çalıştığı inşaatta 15. kattan düştü!

Adana Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta duvar ördüğü sırada dengesini kaybederek asma kata düştü...

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü!

Adana'da, rezidans inşaatından düşen bir işçi daha öldü. Merkez Seyhan ilçesi, Gürselpaşa Mahallesi Aliya İzzetbegoviç Bulvarı'ndaki 20 katlı rezidans inşaatında çalışan Mehmet Acar, 15'inci katta dengesini kaybederek asma kata düştü.

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mehmet Acar, Perihan Acar tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık 2013 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu

Mehmet Öz: Gayrimenkule güveniyorum!

Tatili fırsat bilerek ailesiyle birlikte soluğu Türkiye'de alan Mehmet Öz, Suada'da balık keyfi yaparken Sabah Gazetesi yazarı Esra Tüzün'le sohbet etti...

Mehmet Acar Haberi

Mehmet Acar

Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi, Mehmet Acar, Perihan Acar tarafından 5 bin TL'lik sermaye ile 16 Aralık'ta kuruldu. 


Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi iş konusu; çelik betonerme kargir prefabrik harfiyat ve dekopaj işleri yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Cen-Ka İnşaat Turizm Sanayi İthalat ve İhracat Limited Şirketi adres: Esenyurt, Pınar Mahallesi, 1272 Sokak,...