05 / 05 / 2024

Mehmet Adadan kalan arsa

Mehmet Adadan kalan arsa

CHP İlçe Başkanı Mehmet Ada'nın merhum babasından kalan arsanın bulunduğu "ada" için bir kez daha imar değişikliği için evet oyu kullanıldı.

O ilde KDV'den muaf 2 arsa satılıyor! Yüzde 50'si peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatı! 

Bursa Kestel Belediye Başkanlığı, Bursa ili, Kestel ilçesi, Yeni Mahalle ve Vani Mehmet Mahallesi'nde yer alan 2 adet arsayı yüzde 50 peşin, kalanı 2 taksitle ödeme fırsatıyla satılıyor. Peki KDV'den muaf satışa sunulan arsaların fiyatları ne kadar? 

Mehmet Ali Erbil: Kira ve faiz ile geçiniyorum!

3 evini sattığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, kalan evlerinin kirasıyla ve faiz getiri ile geçindiğini açıkladı.

Dr. Mehmet Öz ve kız kardeşi Nazlım Suna Öz arasında kira kavgası!

Dünyaca ünlü kalp cerrahı Prof. Dr. Mehmet Öz, hayatını yitiren babası Prof. Dr. Mustafa Öz'ün vasiyeti nedeniyle kız kardeşi Nazlım Suna Öz ile mahkemelik olmuştu. Gerilimin arttığı miras kavgasında  Prof. Öz, kız kardeşinin Mustafa Öz’den kalan yalıyı 85 bin liraya S.T.’ye kiraladığını öne sürdü.

Taksim Meydanı projesine Heykeltraş Mehmet Aksoy'dan itiraz!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), “Taksim Kentsel Tasarım Yarışması” düzenledi. Heykeltraş Mehmet Aksoy, yarışmada finale kalan 3 projeye ilişkin açıklamalarda bulundu.

Miras kalan ev için ne yapılmalı? Haklarınız nelerdir?

Aile ilişkilerinde en temel sorunlardan birisi de miras kalan evin paylaşılması durumu oluyor. Gayrimenkul Hukuku Uzmanı Avukat Mehmet Aslan, ev miras kalması durumunda yapılacakları anlattı.

Bursa'da yarım kalan inşaatlar güvenliği tehdit ediyor!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi Başkanı Mehmet Albayrak, yarım kalan inşaatların hem can güvenliğini hem de toplumsal güvenliği tehdit ettiğini kaydetti.

Sivaslı Mehmet Önder hayır için camilere minber yapıyor!

Sivas'ın Gürün ilçesinde yaşayan 86 yaşındaki Mehmet Önder, elinde kalan ahşap malzemeleri değerlendirmek için başladığı minber yapımını 42 yıldır sürdürüyor.

Mehmet Ada'nın arsası için imar planı değişikliği istendi!

CHP İlçe Başkanı Mehmet Ada'nın merhum babasından kalan arsanın bulunduğu "ada" için bir kez daha imar değişikliği için evet oyu kullanıldı.

Mehmet İşler: İzmir turizmi iyi yönetilemedi!

TÜROFED ve ETİK Başkanı Mehmet İşler, İzmir turizminin "hoyratça" yönetildiğini savunarak, "Turizm alanında kentimiz dedelerimizden, babalarımızdan kalan bu mirası şımarık çocuklar gibi iyi yönetemedi" dedi.

İzmir Mehmet Akif Caddesi’nin bir bölümü trafiğe kapanıyor!

İzsu Genel Müdürlüğü’nün Yağmur Suyu Kanalı 2. Etap çalışmaları kapsamında, Mehmet Akif Caddesi’nin Namık Kemal Caddesi ile Şirinyer İzban İstasyonu’nun yer aldığı Cemil Şeboy Caddesi arasında kalan kısmı, 3 Ağustos 'ta trafiğe kapatılacak.

Antalya Mehmet Akif Caddesi yeniden düzenleniyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Mehmet Akif Caddesi’nin, cadde düzenleme projesi dışında kalan bölümünün asfaltını yeniledi

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ndeki trafik krizi nasıl çözülür?

Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nde 24 gündür devam eden bakım ve asfaltlama çalışmaları sebebiyle İstanbul trafiği adeta çileye dönüştü. Öyle ki, saatlerce trafikte mahsur kalan sürücülerin kontak kapatarak köprü üzerinde maç bile yaptıkları görüldü

Mehmet Özhaseki: Kayseri cezaevi yıkılıp lojman yapılacak!

Yavuz Donat, Sabah Gazetesi'ndeki bugünkü köşesinde "Yıkılırsa yıkılsın" başlıklı yazıyı kaleme aldı. Cezaevinin önünden geçiyorduk... Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'ye "duralım" dedik... Durduk...

Mehmet Adadan kalan arsa Haberi

Mehmet Adadan kalan arsa

Tekirdağ Şarköy Belediyesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Süleyman Altınok ve CHP'li Belediye Meclis Üyeleri; Vahit Aslan, Nafiz Selçuk Güvenilir, Fatma Dindar, Rengin Özeş, Coşar Gezen, Ahmet Gürol, Osman Korkmaz, Ramazan Acar,Mustafa Bağatarhan, CHP İlçe Başkanı Mehmet Ada'nın merhum babasından kalan arsanın bulunduğu "ada" için bir kez daha imar değişikliği için evet oyu kullandılar. 1 Ekim 2015 tarihinde toplanan Şarköy Belediye Meclisi, bir önceki meclis toplantılarında da aldığı bazı kararları ile kamuoyu ve yerel basından tepki çekmişti. Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak bir kaç kez Şarköy Belediye Meclisine getirilen her defasında geri dönen imar değişikliği ile ilgili olarak, gazetemiz köşe yazarı Yakup Önal'a gönderdiği 26 Mayıs 2015 tarihli resmi yazıda "Cumhuriyet Halk Partisi Şarköy İlçe Başkanının babasından miras kalan arsada,...