29 / 04 / 2024

Mehmet Akif Ekşioğlunun cenaze namazı nerede kılınacak

Mehmet Akif Ekşioğlunun cenaze namazı nerede kılınacak

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti.

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ekar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de   500 bin TL sermaye bedeli ile Eray Ekşioğlu, Erdem Ekşioğlu Ve Mehmet Erhan Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Ekşioğlu Anahtar Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Anahtar Yapı Anonim Şirketi bugün Mehmet Ekşioğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Maltepe'de kuruldu.

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu 3M Mühendislik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi, Çağdaş Tuna, Serkan Ekşi ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 23 Eylül'de Ataşehir'de kuruldu.

Ekşioğlu Kuzenler İnş.'in acı günü: Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti!

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti.

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Teksen İnşaat Ticaret Limited Şirketi 11 Mart 2015'te, 400 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy'de Talip Ekşioğlu, Halit Ekşioğlu, Mehmet Naci Ekşioğlu ortaklığında kuruldu.

Ekşioğlu Safran Grup İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Safran Grup İnşaat Mobilya Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Altun, Uğur Babacan, Shaira Adilova tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 11 Eylül'de kuruldu.

Ekşioğlu Ema İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Ema İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Ekşi tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Haziran'da Kartal, Selanik Caddesi, Edirne Sokak'ta kuruldu.

Ekşioğlu Kuzenler İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu Kuzenler İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sami Güven, Adem Ekşioğlu, Muhammet Emin Ekşioğlu, Mehmet Akif Ekşioğlu, Zeki Ekşioğlu, Hasan Ekşioğlu, Eyüp Ekşioğlu tarafından kuruldu.

Can Ekşioğlu: Gayrimenkul danışmanlığında ilk koşul müşteri memnuniyeti!

Can Ekşioğlu, Emlak Fuarı’nda gerçekleştirilen ‘Türkiye Gayrimenkul Sektöründe Gayrimenkul Satış Ağları’ panelinde gayrimenkul danışmanlığı sektöründe algıyı yükseltmek için sektör oyuncularının dayanışma içinde olması gerektiğini vurguladı..

Mehmet Şimşek: Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temelini atacağız!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek Batman Bölge Hastanesi'nin yatak kapasitesinin yeni bölümlerinin açılmasıyla 350'ye yükseleceğini vurgulayarak, kısa süre sonra 300 yataklı Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi'nin temelini atacaklarını söyledi....

Ekşioğlu Esenşehir Konutları'nın havadan videosu!

Ekşioğlu İnşaat imzası ile hayata geçirilen Esenşehir Konutları projesi Çekmeköy'de yer alıyor. Ekşioğlu Esenşehir Konutları 9 blok halinde yükseliyor. Ekşioğlu Esenşehir Konutları 31 Ekim tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Mehmet Şimşek: Petrol fiyatlarındaki risk primi düşecek!

Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, İran' ın nükleer programına ilişkin anlaşmaya varılmasının petroldeki risk primini azaltmaya başladığını belirterek, " Petrol fiyatlarındaki risk primi düşecektir " dedi...

Mehmet Şimşek: Vergide uzlaşmaya karşıyım!

Şirketlerin vergi cezalarının silindiği uzlaşma sistemine karşı olduğunu söyleyen Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, "Ben, yarın uzlaşmanın kaldırılmasını istiyorum. Bu tartışma bitsin. Herkes hesabını iyi yapsın" dedi...

Mehmet Akif Ekşioğlunun cenaze namazı nerede kılınacak Haberi

Mehmet Akif Ekşioğlunun cenaze namazı nerede kılınacak

Rize- İkizdere Dereköf eşrafından Dursun Ağa Torunu, Hacı Hasan ve Halime Ekşioğlu'nun oğlu, Zehra Ekşioğlu'nın eşi, Merhum Mustafa Kemal Ekşioğlu- Saniye Şimşek, Merhum Hakkı Ekşioğlu, Fehmi Ekşioğlu ve Naciye Abdurrahmanoğlu'nun kardeşi, Ebru Ekşioğlu ve Ender Ekşioğlu'nun babası Mehmet Akif Ekşioğlu vefat etti. Ekşioğlu ailesi taziye ilanı yayınlattı.


Mehmet Akif Ekşioğlu'nun cenazesi bugün günü öğlen namazına müteakip Üsküdar Selimiye Camii'nden kaldırılarak Karacaahmet  Camii bitişiğindeki aile mezarlığına...