29 / 04 / 2024

Mehmet Aktaş Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu

Mehmet Aktaş Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ilçesinde yapımı devam eden Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu ve yenileme çalışması yapılan Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı binasında inceleme yaptı. Aktaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi kuruldu!

Kurultu İnşaat Hafriyat Nakliyat Ve Metal Limited Şirketi Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aktaş tarafından kuruldu.

Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu inşaatında son durum!

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ilçesinde yapımı devam eden Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu ve yenileme çalışması yapılan Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı binasında inceleme yaptı. Aktaş, çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Alinur Aktaş: İmar alfabenin A’sı gibidir!

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla görüşen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” şeklinde konuştu.

Alinur Aktaş: İmar meselesi alfabenin A'sı gibidir!

İmar sorunu yaşayan Mehmet Akif Mahallesi’nde vatandaşlarla buluşan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, “İmar konusu, alfabenin A’sı gibidir. Eğer bu problemi çözersek, her şey hallolur” dedi.

Bursa Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nun inşaatı tamamlanıyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Ortabağlar Mahallesi’nin en önemli sorunları arasında yer alan Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu’nun yeni eğitim döneminde hizmete gireceğini açıkladı.

Savka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Savka Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Aktaş tarafından kuruldu.

Ekonomi inşaat sektörüyle yükseliyor!

TÜİK milli gelir revizyonuyla 2015’te 9 bin 130 dolar olan kişi başı milli geliri 11 bin 14 dolara çıkardı. TÜİK Başkanvekili Mehmet Aktaş, ekonomi verilerinde en önemli değişikliğin inşaatta yaşandığını anlattı.

Karabük'te 250 yataklı ek hastane için ilk adım atıldı!

Karabük Valisi Mehmet Aktaş, “Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne yapılması planlanan 250 yatak kapasiteli ek bina ve Tıp Fakültesi binası için nihai sonuca ulaştık ve mutabakata vardık." dedi.

Safranbolu Eski Camii ibadete açılacak!

Safranbolu'da incelemelerde bulunan Karabük Valisi Mehmet Aktaş, Kalealtı bölgesindeki gezisi sırasında tarihi Eski Cami'nin kapalı olduğunu görünce tepki gösterdi. Caminin ibadete açılacağını söyledi.

Konya’da konut fiyatları artacak!

Karatay Yapı Denetim'in firma ortaklarından Sibel Dursun ve Mehmet Aktaş ile yapı denetim sektörünü ve Konya'ya kattığı değerleri konuşuldu.

Kayseri üçüncü deprem kuşağında bulunuyor!

ERÜ Sağlık Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından düzenlenen 'Kayseri İlinin Afetselliği ve Afetlere Hazırlık' konulu konferansta konuşan Vali Yardımcısı Mehmet Aktaş, "Kayseri 3'üncü deprem kuşağında bulunuyor" dedi.

Karatay Yapı Denetim Dedeman Otel'de bir araya geldi!

Dedeman Otel'de düzenlenen iftar programına Karatay Yapı Denetim ortakları Sibel Dursun, Mehmet Aktaş, İpek Yolu Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Tahir Şahin, CHP İl Başkam Bekir Yetiştirici ve bir çok sayıda davetli katıldı.

Mehmet Aktaş Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu Haberi

Mehmet Aktaş Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu

Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, ilçesinde yapımı devam eden Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu ve yenileme çalışması yapılan Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı binasında inceleme yaptı.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Genel Müdürlüğün internet sitesinden yapılan açıklamada, Aktaş'a, Genel Müdür Yardımcısı Adem Çakıcı, Polis Akademisi Başkanı Yılmaz Çolak, Terörle Mücadele Dairesi Başkan Vekili Hasan Yiğit eşlik ettiği belirtildi.

Aktaş, inşası süren Akyurt Polis Meslek Yüksekokulu hakkında Polis Akademisi Başkanı Çolak'tan bilgi aldı.

Onarımı süren Terörle Mücadele Dairesi Başkanlığı binası ile ilgili Terörle Mücadele Dairesi Başkan Vekili Yiğit'ten yenileme çalışmalarına ilişkin bilgi alan Aktaş, incelemelerinin ardından görevli personel ile görüşerek başarılı çalışmalarının devamını diledi.

Şerdil Dara Odabaşı: Söğütlüçeşme YHT Garı projesine yine itiraz...