18 / 05 / 2024

Mehmet Ali Abbasoğlu

Mehmet Ali Abbasoğlu

Savva Turizm Konaklama ve Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Ali Abbasoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Mehmet Maçoğlu'dan öğrencilerin barınma sorununa çözüm!

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, kiralık ev bulamayan öğrencilerin sorununa çözüm sunacaklarını dile getirerek Tunceli Eğitim ve Sağlık Vakfı'nın yurt inşaatıyla ilgili açıklamada bulundu.

Ali Fatinoğlu kimdir?

Galatasaray SK'nın yeni başkan adayı İbrahim Özdemir'in asil adayı Ali Fatinoğlu kimdir? Ali Fatinoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Ali Fatinoğlu'nun biyografisi...

Mehmet Ali Erbil: Kiralarımı toplayamıyorum!

Bir süredir kaçış sendromu hastalığıyla mücadele eden şovmen Mehmet Ali Erbil, kiralar sayesinde geçindiğini ancak kira ücretlerini toplamakta zorluk çektiğini dile getirdi. 

Mehmet Ali Erbil: Gayrimenkullerimi çocuklarıma verdim!

Vasiyeti için açıklama yapan şovmen Mehmet Ali Erbil, gayrimenkullerini çocuklarının üzerine yaptırdığını dile getirdi.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti!

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu vefat etti. Sarkurt İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş. taziye ilanı yayınladı.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Mehmet Ali Erbil: Kiralarla geçiniyorum!

Bir süredir sağlık sorunlarıyla zor zamanlar geçiren şovmen Mehmet Ali Erbil, kira ödemeleriyle geçindiğini dile getirdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi!

Gelen son dakika haberine göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, video konferans yöntemi ile gerçekleşen 140'ıncı AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda Mehmet Müezzinoğlu Köprüsü için talimat verdi.

Mehmet Muharrem Kasapoğlu'ndan kira açıklaması!

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, y

Prof. Ali Çarkoğlu: Türkiye'de neden sahra hastanesi planlaması yok?

Prof. Ali Çarkoğlu yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgının ekonomik, sosyal ve siyasi etkilerine değinerek, ‘Bir vatandaş olarak sahra hastane planlamasının neden yapılmadığını sorguluyorum” dedi.

Mehmet Ali Ergin kimdir?

Re-pie Gayrimenkul ve Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkan Vekili olan Mehmet Ali Ergin kimdir? Mehmet Ali Ergin daha önce hangi görevlerde bulundu?

Mehmet Ali Çelebi: İstanbul depremi kadar İzmirde konuşulmalı! 

CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, İzmir'in olası bir depreme hazır olmadığını belirtti ve "İzmir’de ise 7,0 büyüklüğünde deprem üretebilecek 13 fay hattı bulunmaktadır. Bunlar güncel, aktif, diri fay denilen deprem üreten faylardır" dedi...

Mehmet Ali Abbasoğlu Haberi

Mehmet Ali Abbasoğlu

Savva Turizm Konaklama ve Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi, Mehmet Ali Abbasoğlu tarafından 50 bin TL sermaye ile bin 20 Ekim'de Fatih, Molla Gürani Mahallesi'nde kuruldu. 


Savva Turizm Konaklama ve Otelcilik Hizmetleri Limited Şirketi iş konusu; TURİZM VE SEYAHAT Şirket yurt içinde ve yurt dışında turistik amaçlı geziler ve turlar düzenlemek. Yerli ve yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü seyahat acenteleri kurmak, kurulmuş acentelere ortak olmak. Uçak, otobüs, gemi gibi tüm ulaşım araçları için her türlü bileti satmak ve bu maksatla bilet satış yerleri açmak. Her türlü gemi ve yat işletmeciliği yapmak, gemi ve yat kiralamak. Yerli yabancı turistlerin yurt içinde ve yurt dışında konaklama, seyahat taşıma, rehberlik hizmetlerini yürütmek. Her türlü...