03 / 05 / 2024

Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı asfalt

Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı asfalt

Boğaziçi Bulvarında başlatılan asfalt çalışmalarının ardından Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’na geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt kaplama çalışmalarını standartlara uygun bir şekilde sürdürüyor.

Hatay Depremzede Derneği'nden yeni kentsel dönüşüm yasası açıklaması: Çok büyük sakıncaları var!

Hatay Depremzede Derneği, yeni kentsel dönüşüm yasası kapsamında çok büyük sakıncalar olduğuna dikkat çekti. İşte o açıklama...

Beylikdüzü Lotus İstanbul'da hemen tapu fırsatı!

Lotus İnşaat tarafından, Beylikdüzü Necip Fazıl Kısakürek Caddesi'nde inşa edilen Lotus İstanbul projesinde son aşamaya gelindi. Tapuların hazır olduğu projede teslimler Şubat 2024'te yapılması planlanıyor. Beylikdüzü Lotus İstanbul ile ilgili ayrıntılar...

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binalar inşa edilmeli!

Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği Başkanı Mehmet Sami Kılıç, her sene düzenlenen ‘Uluslararası Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi’ne ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Başkan Kılıç, kentsel dönüşümde afete dayanıklı ve yeşil binaların inşa edilmesine dikkati çekti.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Toros Kule Vinç Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 3 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kırbıyık tarafından kuruldu.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

ÇEDBİK Başkanı Mehmet Sami Kılıç: Markalı konut projelerinde yeşil binaya dönüş başladı!

ÇEDBİK (Çevre Dostu Yeşil Binalar Derneği) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Sami Kılıç Yeşil Binalar ve Şehirler Zirvesi'22 ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o röportaj...

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Mehmet Ali Erbil: Kira ve faiz ile geçiniyorum!

3 evini sattığını söyleyen Mehmet Ali Erbil, kalan evlerinin kirasıyla ve faiz getiri ile geçindiğini açıkladı.

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Kartala Turizm Otelcilik Tarım Sanayi Ticaret İthalat İhracat Limited Şirketi Başakşehir’de 60 bin TL sermaye bedeli  ile Orçun Kutluad, Mehmet Ali Köseoğlu, Ayhan Soysal ve Atilla Kuduoğlu tarafından kuruldu.

Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı asfalt Haberi

Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı asfalt


Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt kaplama çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Boğaziçi Bulvarında başlatılan asfalt çalışmalarının ardından Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı’na geçen Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi sıcak asfalt kaplama çalışmalarını standartlara uygun bir şekilde sürdürüyor.


Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı Yol Yapım ve Onarım Şube Müdürlüğü ekiplerince Mehmet Akif Kısakürek Bulvarı sıcak asfalt çalışmaları 4 kilometre uzunluğundaki alanda devam ediyor.



Kahramanmaraş...