03 / 05 / 2024

Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti

Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti

Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ve evlerinde bir yılda yaklaşık 30 yangın meydana gelen 7 nüfuslu Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti, ev sahiplerinin endişesi nedeniyle kiralık ev bulmada zorluk çekiyor.

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Altın sahaların tozunu attırmaya geliyor! Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk yeni senaryoyu açıkladı!

Altın fiyatları geçtiğimiz hafta bankaların iflas kararlarıyla yükselişe geçerken, yeni haftaya düşüşle başladı. Piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ise altında yeni senaryoyu açıkladı!

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu'dan yeni şirket! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu Üsküdar'da yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Mehmet Kalyoncu ve Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu! 

Kalyon Holding Yönetim Kurulu Üyesi, GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu ve Kalyon Holding Yönetim Kurulu Murathan Kalyoncu yeni şirket kurdu. İşte ayrıntılar...

Altın yıl sonunda kaç lira olacak? Böyle bir rakamı kimse söylemedi! Altın uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk açıkladı

Altın fiyatlarında yıl sonu tahminleri teker teker geliyor. Gram altın 1. 500 lira olacak diyen de var 2. 000 lira olacak diyen de… Ünlü altın ve para piyasaları uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk’ün yıl sonu tahmini ne; İşte detaylar…

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

İdeasam Mimarlık İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da Mehmet Ali Ay, M. Sadullah Soyalan ve Şevval Güney ortaklığında kuruldu.

Milyonlarca ev sahibi ve kiracıyı ilgilendiriyor! Kira tespit davasında bunlara dikkat! Haklarınızı kaybetmeyin!

Avukat Mehmet Ali Keser, kira tespit davasını, davanın şartlarını ve ev sahibi ile kiracıların bilmesi gerekenleri açıkladı. İşte Mehmet Ali Keser'in o açıklamaları...

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arge Solar Enerji İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de Emre Çalık, Emre Sakaoğlu ve Mehmet Ali Tur tarafından kuruldu.

Mrs Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mrs Otelcilik Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy'de Mehmet Ali Keskin ve Mehmet Şahin Altunkaynak ortaklığında kuruldu.

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hug Turizm Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beyoğlu'nda Hüsnü Bitiş ve Mehmet Ali Kırımlı ortaklığında kuruldu.

Bros Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bros Mimarlık Ve İnşaat Limited Şirketi Ataşehir'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Kardeş tarafından kuruldu.

Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti Haberi

Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti


Bitlis'in Tatvan ilçesinde, yaşadıkları evden esrarengiz yangınlar çıktığı için taşınmak isteyen Bakır ailesi, ev sahiplerinin korkusu nedeniyle kiralık ev bulamıyor.


Dumlupınar Mahallesi'nde yaşayan ve evlerinde bir yılda yaklaşık 30 yangın meydana gelen 7 nüfuslu Mehmet Ali ve Sinem Bakır çifti, ev sahiplerinin endişesi nedeniyle kiralık ev bulmada zorluk çekiyor.


Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, AA muhabirine, yaklaşık bir yıldır söz konusu evde kendiliğinden yanma gibi olayların yaşandığı yönünde bilgi aldıklarını söyledi.


Ailenin mağduriyetini göz önünde bulundurarak Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) aracılığıyla aileye destek sağladıklarını belirten Erkan, desteklerin devam ettiğini kaydetti.


Erkan, "Evde yangınlar devam ediyor. Aile için farklı bir ev temin etme girişimlerimiz oldu. Ama konu basına intikal ettiği için ev sahipleri yangın endişesinden dolayı bu aileye evlerini kiralamaktan çekiniyor. Bu...