10 / 10 / 2024

Altında rota oluştu! Altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten rakam geldi! 

Altında rota oluştu! Altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten rakam geldi! 

Altın fiyatlarında düşüş devam ederken, altın ve para piyasası uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk'ten rakam açıklaması geldi. Yıldırımtürk, yıl sonuna kadar altının geleceği seviyeyi açıkladı.




Yatırımcılar tarafından en güvenli liman olara görülen altına talep artışı devam ediyor. Son zamanlarda düşüşe geçen altın, yatırımcısı için alım fırsatı oluştururken altının geleceği seviye merak ediliyor. Yatırımcılar ''altın fiyatları düşmeye devam edecek mi? Altın fiyatları ne olur?'' soruları yatırımcılar tarafından merak ediliyor. Mehmet Ali Yıldırımtürk, altında rotayı açıkladı. İşte altının geleceği o seviye...

ALTINDA ROTA OLUŞTURULDU

Orta Doğu'da devam eden kriz, jeopolitik gelişmeler, merkez bankalarının faiz indirimine gitmesi altının yönünü etkiliyor. 

Yıldırımtürk, faiz indirimleri ile beraber altının sene sonuna kadar 2 bin 750 dolara yükseleceğine işaret etti.

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk, altının orta vadede 2 bin 750 dolara yükseleceğini, 2025 yılının ilk çeyreğinde ise 3 bin doların üstüne çıkacağını açıkladı. 

Altında rota oluştu! Altın ve piyasa uzmanı Mehmet Ali Yıldırımtürk ten rakam geldi! 

GÜMÜŞ FİYATLARI YÜKSELECEK Mİ?

Gümüş fiyatlarıyla ilgili de öngörülerini paylaşan Yıldırımtürk, gümüşün endüstri ile metal özelliğinin öne çıktığını, bir süre daha gümüş fiyatlarının 28.50 seviyelerinde yatay seyredebileceğini aktardı. 

Altın/gümüş rasyosunun daha önce 68 seviyelerini gördüğünü hatırlatan Yıldırım şimdi 83 rasyolarda olunduğuna vurgu yaptı.

ALTINDA SON DURUM!

Son dakika altın fiyatları gün içinde milyonlarca yatırımcı tarafından araştırılıyor. Altın alıp satmak isteyenler ile yatırımcılar güncel altın fiyatlarını merak ediyor.

Bugün ons altın 2618 dolar olurken gram altın fiyatı 3027 liradan işlem görüyor. 

Çeyrek altın fiyatoı 4941 lira, yarım altın fiyatı 9874 lira, tam altın fiyatı bugün 19,679 lira, gremse altın 49,097 liradan satılıyor.

Altın 2016'dan beri en yüksek çeyreklik kazancına ulaştı! Elinde gram altın, çeyrek altını olana dikkat! 

Altın biriktirenler dikkat! Gram altının 4 bin 500 TL olacağı tarih açıklandı!  

Kapalıçarşı altın fiyatları: Gram, çeyrek, yarım, tam, Ata altın fiyatı ne kadar? 10 Ekim 2024 altın fiyatları

Geri Dön