02 / 05 / 2024

Mehmet Alper Kaya imo

Mehmet Alper Kaya imo

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Üyesi Mehmet Alper Kaya kimdir? Mehmet Alper Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Mehmet Alper Kaya 'nın biyografisi..

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Mehmet Alper Alptekin kimdir? İş hayatına ne iş yaparak başladı? Reysaş GYO’da hangi alanda görev yapıyor?

Mehmet Alper Alptekin, kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi yıllarda ABD’de eğitim aldı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Mehmet Alper Alptekin ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Depremde kayıplar sarsıntılara uygun tasarlanan yapılarla en aza indirilebilir!

Trakya Üniversitesi (TÜ) Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, Türkiye'nin bir deprem ülkesi olduğunun altını çizdi ve depremde kayıpların nasıl en aza indirilebileceğini açıkladı. İşte ayrıntılar...

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Mcka İnşaat Hırdavat Elektronik Kuyumculuk İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de Mehmet Can Kaya tarafından kuruldu.

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alper Çelik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Alper Çelik tarafından kuruldu.

Ölen kapıcının milyonluk mirası paylaşılamadı! 30 yıl kapıcılık, yaptı mal varlığı dudak uçuklattı!

Başkent Ankara'da 30 yıl boyunca kapıcılık yaptıktan sonra 2015 yılında vefat eden ve mirasçılarına Pursaklar'da 3 daire, Çankaya'da 8 daire, yüklü miktarda altın, 1 arsa, ve 700 bin TL bırakan Mehmet Kaşkaya'nın 5 çocuğu arasındaki miras davası 9 yıldır devam ediyor.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kaya tarafından  kuruldu.

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

5a Yalıtım Ve İzolasyon Uygulamaları Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de 100 bin TL sermaye bedeli  ile  Mehmet Emin Kaya tarafından kuruldu.

Ergin Kaya, Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Halk GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Ergin Kaya'nın, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği'ne Mehmet Tanrıverdi'nin seçilmesine karar verildi. 

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Mc Kaya Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Nur Alankaya tarafından kuruldu.

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mood Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Alper Sözkesen ve Saide Canlı ortaklığında kuruldu.

Mehmet Alper Kaya imo Haberi

Mehmet Alper Kaya imo

Mehmet Alper Kaya kimdir?

İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Üyesi Mehmet Alper Kaya kimdir? Mehmet Alper Kaya, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?


İnşaat Mühendisleri Odası Ankara Şube Üyesi Mehmet Alper Kaya, 1981 yılında Cihanbeyli`de doğdu. 2006 yılında Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü`nden mezun oldu. 


2006-2010 yılları arasında özel bir firmada saha mühendisi ve şantiye şefi olarak çalıştı. İMO Ankara Şubesi 20. Dönem Yönetim Kurulu`nda Yedek Yönetim Kurulu Üyesi olarak yer aldı. 


Halen Karayolları Genel Müdürlüğü Yapım Daire Başkanlığı`nda çalışmakta olup, Gazi Üniversitesi`nde yüksek lisans eğitimine devam...