21 / 05 / 2024

mehmet aydınoğlu kimdir

mehmet aydınoğlu kimdir

Muş’un Malazgirt Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam eden okullarda incelemelerde bulunarak yeni dönemdeki eğitim öğretime hazırlanması için yüklenici firma yetkililerine talimat verdi.

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Polisan Holding CEO'su, Polisan Kansai Boya ve Polisan Hellas Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Hacıkamiloğlu kimdir? Mehmet Hacıkamiloğlu daha önce hangi görevlerde yer aldı?

Mehmet Erdemoğlu kimdir? Ne iş yapar? Nereli?

Sasa Polyester San. AŞ. Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Erdemoğlu kimdir? Mehmet Erdemoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Erdemoğlu Ne iş yapar? Mehmet Erdemoğlu Nereli?  İşte Mehmet Erdemoğlu`nun yaşamına dair merak edilenler.

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aydınoğlu Konut Yapı Gayrimenkul İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Aydın tarafından kuruldu.

Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir?

Sarkurt İnşaat'ın kurucusu ve yönetim kurulu başkanı Mehmet Kemal Kurtoğlu kimdir? Mehmet Kemal Kurtoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Kemal Kurtoğlu biyografisi...

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hzr Aydınoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Rıza Aydın tarafından kuruldu.

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Aydınoğlu Turizm Otelcilik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi Maltepe'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Rıdvan Aydın ve Mustafa Aydın ortaklığında açıldı.

Aydınoğlu Yapı Maltepe projesindeki konut sayısı arttı!

Aydınoğlu Yapı'nın Maltepe projesinde 146 adet olan konut sayısı 439 adete çıkarıldı. Proje 26 milyon 961 bin 652 TL'ye mal olacak.

Mehmet Çakılcıoğlu kimdir?

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Mehmet Çakılcıoğlu oldu. Peki Mehmet Çakılcıoğlu kimdir? Mehmet Çakılcıoğlu hangi işlerde görev aldı?

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları!

Rota Aydınoğlu 60 ay 0 faiz kampanyası detayları haberimizde yer alıyor. Projede 1+1'den 3+1'e kadar daire tipi de mevcut.

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim!

Rota Aydınoğlu Maltepe iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin yer aldığı proje Aydınoğlu İnşaat tarafından yükseliyor. 

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları!

Rota Aydınoğlu Maltepe ev fiyatları haberimizde yer alıyor. 1+1'den 3+1'e kadar daire tiplerinin sunulduğu proje İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor.

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları!

Maltepe Rota Aydınoğlu fiyatları 224 bin TL'den başlangıç gösteriyor. İstanbul Maltepe'de inşa edilen projede 1+1 ile 3+1 arasında daire tipleri sunuluyor.

mehmet aydınoğlu kimdir Haberi

mehmet aydınoğlu kimdir

Yapımı devam eden okulları yerinde ziyaret eden Milli Eğitim Müdürü Mehmet Aydınoğlu, ilçede yapımı devam ecen okullarda incelemelerde bulundu. Malazgirt ilçesini en az yüzyıllık okul sorunu kalmadığını ifade eden Aydınoğlu, “Malazgirt’te okuyan öğrencilerin hangi zorluklarla karşılaştıklarını gayet iyi biliyoruz. Milli Eğitim Bakanlığımızın ve Ak Parti eski Milletvekili Muzaffer Çakarın da girişimleriyle Malazgirt’in önümüzdeki yüz sene içerisinde eğitim fiziki altyapısını çözecek binalarımızı programa koyduk. Çoğu şu anda faal hale geldi. İnşaat halinde birçok okulumuz var. Bunun yanında 2015 yılı programına alınan çok güzel tesislerimiz var. Hemen en kısa zamanda bunların da ihalesi yapılacak. Türkiye’nin en büyük projelerinden olan iki tane okulumuz yapılmaktadır. İki okulumuzun da kaba inşası bitti. Okullarımızdan biri 2015-2016 eğitim öğretim yılında faaliyete geçecektir. Kabası biten diğer okulumuz...