28 / 04 / 2024

Mehmet Çağlar Çatık

Mehmet Çağlar Çatık

Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çağlar Çatık ve Hüseyin Kerem Erdoğan ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Rençber Sokak'ta kuruldu.

Altında fırtınalar koparken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama! Görenlerin ağzı açık kaldı!

Altın fiyatları haftanın son işlem gününde de yükselmeye devam ediyor. Yatırımcılar tarafından güvenli liman olarak görülen altına talep artarken fiyatlar tavan yaptı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne olacağını araştırırken İslam Memiş'ten yatırımcıları ters köşe yapacak açıklama geldi.

İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Herkesi şaşırttı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş altından daha çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı! Yatırımcılar ters köşe olacak!

Zincirlerden ağlara: krizler küresel tedarik yollarını nasıl değiştirdi?

Çatışma, covid ve iklim değişikliği, işletmelerin riski azaltmak için daha fazlasını yapması ve giderek daha karmaşık hale gelen ağların üstesinden gelmek için teknolojiye yatırım yapmasıyla küresel tedarik zincirlerini dönüştürdü.

Bakan Kurum'dan açıklama geldi: Tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Kurum'dan müjdeli haber geldi: Son raporlara göre, tam 45,5 milyon atık geri dönüşüme kazandırıldı! Bakan Kurum'un yaptığı açıklamaya göre, Türkiye'nin geri dönüşüm çabaları büyük bir başarıya ulaştı.

Altındaki beklentisini açıklayan İslam Memiş peş peşe açıkladı! Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Altının efendisi İslam Memiş altın almak isteyenler için peş peşe açıklamalarda bulunarak bekletisini açıkladı. Yatırımcılar ters köşe oldu! Bu seviyeden altın alınmaz!

Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş, gümüş yatırımcılarını üzecek açıklamalarda bulundu. Gümüş yatırımcıları ters köşe olacak! İslam Memiş sır gibi sakladığı yeni tüyosunu açıkladı! Çok yükselecek! 

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ankadizayn Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağlar Çatık ve Nergiz Hürrem Çatık ortaklığında kuruldu.

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Çağlar Ercan Restorasyon Mimarlık İnşaat Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta Çağlar Ercan tarafından kuruldu.

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

7c Basalıa Tr Atık Yönetimi Kimya Maden Ve Enerji Üretim Anonim Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Başal ve Necdet Ergün ortaklığında kuruldu.

Çağlar Bozkurt, köyüne 10 milyon TL'lik yatırımla doğam yaşam alanı kazandırdı!

Muğlalı turizmci Çağlar Bozkurt, doğup büyüdüğü köyünden 40 dönümlük arazi satın alarak köye doğal yaşam alanı kazandırdı.

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi açıldı!

Beytaş Beykoz Belediyesi Halk Paz. İşlt.Ve Tic.Anonim Şirketi Beykoz Katı Atık Toplama Ayırma Şubesi bugün 24 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı.

Haydarpaşa Atık Tesisi Tuzla’ya taşınıyor!

Haydarpaşa Port projesinin hayata geçecek olması sebebi ile Atık Kabul ve Transfer Merkezi Limanı Tuzla tersanesindeki yeni alanında inşa edilecek.

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi açıldı!

Akademi Çevre Entegre Atık Yönetimi Endüstri Anonim Şirketi Arnavutköy Şubesi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Mehmet Çağlar Çatık Haberi

Mehmet Çağlar Çatık

Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Çağlar Çatık ve Hüseyin Kerem Erdoğan ortaklığıyla 80 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Üsküdar, Küplüce Mahallesi, Rençber Sokak'ta kuruldu.


Projekare Mimarlık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusunu teşkil eden başlıca iştigal konuları şunlardır:  Şirket Kamu ve şahıs mülkiyetinde bulunan arsa ve araziler üzerinde sözleşmeler yaparak, kat karşılığı inşaat yapmak. Alt yapı ve diğer tesislerini kurmak, mevcut tesisleri devralarak her nevi inşaat,  mühendislik mimarlık  ve her  türlü taahhüt hizmetleri ile ilgili işlemlerin sistemini planlı, programlı ve etkin bir biçimde sağlamak ve işletmek. Bu faaliyetlerle  ilgili her türlü inşaat, taahhüt, mühendislik ve mimarlık hizmetleri ile ilgili mal ve hizmet almak, satmak amacıyla kurulmuştur.  Şirket bu amaca ulaşmak için;1.Şirket...