13 / 05 / 2024

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi açıldı mı

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi açıldı mı

Üsküdar Eski Belediye Başkanı rahmetli Mehmet Çakır’ın adının verildiği ‘Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’ni tanıtan bir sinevizyon gösterisinin ardından Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, davetlilere bir konuşma yaptı.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: Ücretsiz halk plajlarımızın sayısını artıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye'nin turizm ülkeleri arasındaki sıralamada konumunu yükselttiğini söyledi. Bakan Ersoy ayrıca, ücretsiz halk plajlarının sayısını artırılacağını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Ersoy: ‘Bu yıl hedefimiz 56 milyar dolar!’

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, turizmde 2023 hedefinin sürdüğünü söyledi. Deprem ve seçim sürecine karşın, 60 milyon turist ve 56 milyar dolar gelir hedefinde sapma olmadığını belirtti.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür ve Turizm Bakanı  Ersoy: Turizmde kişi başı gecelik gelirle rekor kıracağız!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, “Bu yıl 83-84 dolar kişi başı gecelik gelirle bir rekor kıracağız” ifadelerini kullandı. Ersoy, söz konusu rakamın yüzde 35 arttığını belirtti.

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

Kültür ve Turizm Bakanlığı 10 ildeki 15 taşınmazı yatırıma açıyor!

Kültür ve Turizm Bakanlığı mülkiyeti Hazine'ye ait olmak üzere Artvin, Bursa, Antalya, Kars, Kayseri, Kütahya, Mersin, Ordu, Uşak ve Balıkesir şehirlerinde 15 kamu taşınmazınında turizm yatırımı yapılması amacıyla 49 seneliğine yerli ve yabancı yatırımcılara tahsis ediyor. 

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Rmk Kültür Faaliyetleri Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Rahmi Koç, Mehmet Ömer Koç ve Yıldırım Ali Koç ortaklığında kuruldu.

Son 18 yılda 5 bin 61 kültür varlığı restore edildi!

AK Parti dönemi boyunca 5 bin 61 kültür varlığının restorasyonu tamamlandı. 1992-2002 yıllarında ise bu rakamın 46 olduğu bildirildi. 

Kalecik Kültür Merkezi açıldı!

Karaelmas Ekspresi ile seyahate çıkan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Kalecik Kültür Merkezi'nin açılışına katıldı.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Yeni ve eski CSO binaları 'kültür kampüsü' haline gelecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrasının (CSO) inşaatına devam eden yeni binasıyla ilgili konuştu. Ersoy, "Yeni ve eski CSO binası ile orayı kültür kampüsü haline getiriyoruz'' dedi.

Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin çalışmalarında son durum!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Beyoğlu Kültür Yolu Projesi'nin devam eden çalışmlarını inceledi...

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi açıldı mı Haberi

Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi açıldı mı

Üsküdar Eski Belediye Başkanı rahmetli Mehmet Çakır’ın adının verildiği ‘Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nin tanıtımı düzenlenen yemekli programla yapıldı.. Konuşmaların sonrasında düzenlenen sembolük yüzme yarışlarında dereceye girenlere Başkan Hilmi Türkmen madalyalarını taktı.


Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 26 Mayıs 2015 Salı günü katıldığı toplu açılış töreni ile hizmete giren Mehmet Çakır Kültür ve Spor Merkezi’nin tanıtımı yoğun katılımla yapıldı.Bin kişilik konferans salonunda düzenlenen programa; Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, Tesise adı verilen Üsküdar Belediyesi eski başkanı merhum Mehmet Çakır’ın ailesi, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Halit Hızır, Üsküdar Spor Kulübü Başkanı Mecit Çetinkaya, Eski Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, TOGEMDER Başkanı Saadet Gülbaran, Üsküdar Belediye Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, belediye çalışanları ve basın mensuplarının da bulunduğu...