03 / 05 / 2024

Mehmet Ceylan aday

Mehmet Ceylan aday

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan listeye göre, Karabük Belediye Başkanlığı için 2014 seçimlerinde aday gösterilen Mehmet Ceylan kimdir? İşte Karabük Belediyesi adayı Mehmet Ceylan'ın biyografisi...

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Znm Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Mehmet Ceylan tarafından kuruldu.

Mehmet Ali Güneysu kimdir?

Özderici GYO'nun bağımsız yönetim kurulu üye adayı Mehmet Ali Güneysu kimdir? Mehmet Ali Güneysu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Ali Güneysu'nun biyografisi...

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ceylan Plus Turizm Gıda Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ergül tarafından kuruldu.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Mehmet Okan Yanmaz, Akçakoca Belediye Başkanı oldu!

Düzce'nin Akçakoca ilçesinde belediye başkanlığını kesin olmayan sonuçlara göre, MHP adayı Mehmet Okan Yanmaz kazandı...

Mehmet Özhaseki: Ankara için 5 bine yakın projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Ankara genelinde gerek çevre, gerekse merkez ilçelerimizde 5 bine yakın projemiz var. Bu projeleri gerçekleştirmeye bizim gücümüz yeter, tecrübemiz var" dedi...

Mehmet Özhaseki'nin Ankara’ya vizyon katacak dev projeleri!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki'nin Ankara için hazırladığı projelerin detayları belli oldu...

Mehmet Özhaseki’nin bağ evi Kayseri’yi karıştırdı!

Cumhur İttifakı’nın Ankara Adayı Mehmet Özhaseki’nin ısrar üzerine açıkladığı mal varlığındaki ‘bağevi’ Kayseri’yi karıştırdı. Lüks villanın değerinin çok düşük gösterildiği iddia edildi.

Mehmet Özhaseki mal varlığını açıkladı!

AK Parti'nin Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki'nin 1 milyon 700 bin lira değerinde taşınmazı, hisse satışından 159 bin 500 lirası ve 4 şirkette hissesi bulunuyor. Anne ve babasından iş yeri ile arsa mirası olan Özhaseki'nin toplam borcu 293 bin 272 dolar.

Mehmet Özhaseki: Ankara için 11 kilometrelik hat hazırladık!

Ankara’nın üstü örtülü bir hazine olduğunu belirten Cumhur İttifakı Ankara adayı Mehmet Özhaseki, turizmden sanayiye, eğitimden ulaşıma kadar tüm projelerini anlattı.

Mehmet Özhaseki: 5 bin tane projemiz var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, "Bizim ilçelerle birlikte neredeyse 5 bin tane projemiz var. Biz bunları yaparız ve bu bizim taahhüdümüz." diye konuştu.

Mehmet Özhaseki: Şahıs lehine plan tadilatı olmaz!

Yakacık Mahallesi sakinlerinin imar sorunu ile ilgili konuşan Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, ''Bir mahallede herkes eşit haklara sahipken içinden bir kişi gelir, kendine bir şey isterse o verilmez'' dedi.

Mehmet Özhaseki: Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız!

Cumhur İttifakı Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet Özhaseki, “25 arkadaşımızla kol kola girdik hizmet için huzurunuzdayız. Biraz benim ağabeyliğimle Ankara’ya güzel hizmetler yapacağız. Dersimize çalıştık” diye açıklama yaptı.

Mehmet Ceylan aday Haberi

Mehmet Ceylan aday

Mehmet Ceylan kimdir? 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda partisinin 15 il ve 6 büyükşehir belediye başkanını açıkladı. Açıklanan listeye göre, Karabük Belediye Başkanlığı için 2014 seçimlerinde Mehmet Ceylan aday gösterildi. Peki Mehmet Ceylan kimdir?


Mehmet Ceylan biyografi..

Mehmet Ceylan 1958 yılı Safranbolu İncekaya Köyü doğumlu. İlkokulu İncekaya Köyü İlkokulu’nda, ortaokulu Safranbolu Ortaokulu’nda, liseyi ise Karabük Demir-Çelik Lisesi’nde bitiren Mehmet Ceylan AK Parti 2014 Karabük Adayı.


Makina Mühendisliği eğitimini 1979 yılında Konya Selçuk Üniversitesinde, Lisans-üstü (master) eğitimini ise 1981 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi’nde başarıyla tamamladı. 


Ceylan, çalışma hayatına 1981 yılında Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Makina Mühendisliği Bölümünde Araştırma Görevlisi (Asistan) olarak başladı, daha sonra Öğretim Görevlisi olarak devam etti. 1984-1985 yıllarında Orta Doğu Teknik Üniversitesi’nde Doktora çalışmalarını sürdürdü. 


1986 yılında...