05 / 05 / 2024

Mehmet Demir muğla

Mehmet Demir muğla

Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir kimdir? Mehmet Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Demir, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Demir...

Muğla'da inşaat işçisinin ayağına demir saplandı!

Muğla Milas'ta inşaatta ayağına demir parçası saplanan işçi 75. Yıl Milas Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Muğla Marina projesinin ÇED süreci başlatıldı!

Muğla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marina projesi için, ÇED süreci başlatıldı. Konuyla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ''150 yatlık marina için çok ciddi bir deniz dolgusu ve dalgakıranlar gerekiyormuş'' dedi.

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması TBMM'de!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışması meclise konu oldu!

Muğla Milletvekili Nurettin Demir Muğla-Kale arasındaki yol yapım çalışmasına ilişkin soru önergesi hazırladı. Demir sorularını Ulaştırma, Denizcilik Ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'a sordu..

Muğla’ya 247 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme toplantıların beşincisini Bodrum İlçesi’nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocaadon'un katılımıyla gerçekleşti...

Muğla'ya 850 TOKİ Konutu müjdesi!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekilleri Muğla ve İlçelerinde yapılacak olan TOKİ konutları konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Mehmet Demir kimdir?

Muğla Kavaklıdere Belediye Başkanı Mehmet Demir kimdir? Mehmet Demir, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Demir, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Demir...

Muğla'ya 200 milyon TL değerinde devlet hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "2023'te Türkiye, yakın coğrafyasındaki 1,5 milyar insanın sağlık turizminde merkez ülkesi olacak" dedi. Bakan Müezzinoğlu, Muğla'da devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastanenin temel atma törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastane temel atma törenine katılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devredilen 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temeli, 16 Kasım pazar günü Sağlık Bakam Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılacak...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi’nin temeli 16 Kasım'da atılacak!

12 Şubat 2014 tarihinde ihalesi yapılan 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temeli 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılması bekleniyor.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin temeli 16 Kasım'da atlıyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’nin temeli, 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ’nun da katılacağı bir törenle atılacak.

Muğla Morfoloji binası yarılandı!

Temeli Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından 17 Temmuz 2013 tarihinde atılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Morfoloji binası inşaatında kaba inşaat tamamlandı. Bina, 25 bin metrekare kapalı alana sahip iki bölümden oluşuyor...

Mehmet Demir muğla Haberi

Mehmet Demir muğla

Mehmet Demir kimdir?

1974 Yılında Çayboyunda dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini Çayboyunda, Liseyi Yatağan Endüstri meslek Lisesinde okudu. Lise eğitiminden sonra Akdeniz Üniversitesi Antalya Teknik bilimler yüksek okulunu 1993 yılında tamamladı. 


Askerlik görevinin akabinde özel sektörde Elektrikçilik yaparken aynı zamanda Çayboyunda faaliyeet gösteren Mesevle Elektrik – Bobinaj isimli firmasını kardeşleriyle birlikte kurdu. 


2004 ve 2009 yılı mahalli seçimlerde Adalet ve Kalkınma partisinden Çayboyu Belediye Başkan adayı oldu ve seçimleri kazandı.


2 Dönem Çayboyu Belediye Başkanlığı yapmış olup, Son Yerel seçimlerde Muğla Belediyesinin Büyükşehir statüsüne geçmesinin akabinde Kavaklıdere Belediyesi Belediye Başkanı adayı olmuş ve belediye başkanı...