28 / 07 / 2024

Mehmet Erdal

Mehmet Erdal

Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesine Avukat Mehmet Altun tarafından 100 kişilik modern kız öğrenci yurdu yaptırılacak. Altun, ''Yurdun bu yılın sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor" dedi.

Mehmet Erdal Eren kimdir?

Türkiye Müteahhitler Birliği’nin yeni başkanı Mehmet Erdal Eren kimdir? Mehmet Erdal Eren daha önce hangi görevler bulunmuştur? İşte Mehmet Erdal Eren'in biyografisi...

Kardelen-Erdal Acar çifti yeni yuvaları için kolları sıvadı!

Hürriyet gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısındaKardelen-Erdal Acar çiftinin yeni evlerini kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

PTM Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

PTM Mimarlık Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Erdal tarafından kuruldu.

Mehmet Erdal Öndeş: Kilis'te arsa sorunu yok!

24 Televizyonu ve Türkiye Odalar Borsalar Birliği işbirliği ile hazırlanan Konuşan Ekonomi programı, güney illerimizden Kilis’e konuk oldu. Kilis Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Erdal Öndeş Kilis'i anlattı.

Kaizen Regulus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaizen Regulus İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Erdal Karakaş tarafından 200 bin TL sermaye ile 11 Aralık'ta Bağcılar, Mahmutbey Mahallesi, Taşocağı Yolu Caddesi'nde kuruldu.

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erkan Grup İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Mehmet Erdal Erkan Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 2 Ekim'de Esenyurt, Büyük Hayrettin Paşa Mahalesi'nde kuruldu.

Kilis'e yeni kültür ve kongre merkezi inşa edilecek!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Kilis Kitso Kültür ve Kongre Merkezi yapıyor!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi. Öndeş, inşaatın 8 ayda tamamlanacağını sözlerine ekledi.

Kitso Kültür ve Kongre Merkezi yapıyor!

Kilis Ticaret ve Sanayi Odası (KİTSO) Başkanı Mehmet Erdal Öndeş, Kilis’e bir Kongre Merkezi kazandırmak için çalıştıklarını söyledi.

Mehmet Ünsal Gaziantep'te okul yaptırdı!

30 yıl Almanya'da çalışan ve emekli olan Mehmet Ünsal bütün birikimini memleketi Gaziantep'te bir okul yapımına bağışladı. Gaziantep Valisi Erdal Ata, Mehmet Ünsal'a bu hayırseverliği için teşekkür etti..

Elazığ'da hortumun vurduğu şantiyede konteynerdeki işçiler öldü, çadırdakiler kurtuldu!

Maden ilçesinde meydana gelen hortumda yaralanan işçilerden Mehmet Erdal Yıldırım, olay sırasında konteynerde olanların hepsinin hayatını kaybettiğini, çadırda kalanların ve dışarı kaçanların kurtulduğunu söyledi

Fatih Sultan Mehmet'in türbesi bakıma alınıyor!

Fatih Camii'nin restorasyonunda sona yaklaşılırken İstanbul'un Fatihi Sultan 2. Mehmet'in türbesi de bakıma alınıyor. Fatih'in türbesiyle birlikte çevresindeki 5 türbe daha iyileştirilecek

TSK Mehmetçik Vakfı, Mamak'ta inşaat yaptıracak!

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü, Ankara İli, Mamak İlçesi, şžahintepe-İmar Mahallesi, 36519 ada, 15 parselde yer alan 534 metrekare arsa üzerine kat karşılığı inşaat yaptıracak

Mehmet Erdal Haberi

Mehmet Erdal

Yozgat Boğazlıyan Belediye Başkanı Avukat Mehmet Erdal, yaptığı açıklamada, yeni devlet hastanesi karşısına arsası belediye tarafından tahsis edilen 100 kişilik kız yurdu yapılacağını söyledi.


Belediye Başkanı Erdal, güzel yatırımın Boğazlıyan'a hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak, en iyi yatırımın eğitime yapılan yatırım olduğunu vurguladı.

100 kişilik kız öğrenci yurdu için temel kazı çalışmalarının başladığını belirten Erdal, "Sağolsun Avukat Mehmet Altun'un himayesinde barınma sıkıntısı çeken kız öğrencilerimizi burada barındıracağız. 


Hayırseverimiz annesinin hayrına yaptırıyor. Bu yılın sonu veya önümüzdeki yıl içerisinde bitirilmesi planlanıyor," dedi.


Kız öğrenci yurdunun tüm finansmanının hayırsever tarafından karşılandığını ve yapımı tamamlandıktan sonra Boğazlıyan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne teslim edileceğini söyleyen Erdal, "Arsa ise Boğazlıyan Belediyesinin 3 bin 100 metrekare yurt alanımız var, tabi bunun içerisinde sosyal alanlar, araç parkları ve yeşil...