02 / 05 / 2024

mehmet ergün emekli konutları

mehmet ergün emekli konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedef kitlelerinin, özellikle alt gelir grubu olduğuna dikkati çekerek, "Vatandaşları 250, 300, 400, 500 lira taksitle kira öder gibi evsahibi yapmak için uğraşıyoruz" dedi.

Kamu bankaları ve özel bankalar emekli promosyonlarını yükseltecek mi? Emekliler Derneği'nden flaş açıklama! 

TÜED Başkanı Kazım Ergün, emekli maaş promosyonları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve "Başta kamu bankaları olmak üzere bankalar promosyon rakamlarında artışa gitmeli" dedi. İşte Ergün'ün o açıklaması...

Emekli maaş promosyonlarında son dakika şoku! Türkiye Emekliler Derneği'nden flaş açıklama geldi! Hemen bakın!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli promosyonları ile ilgili konuştu ve "Özel bankaların birbirleriyle rekabeti sayesinde emekliler 8-9 bin lira promosyon almaya başladı. Buna karşın kamu bankalarının rakamları hala çok düşük, onlar da bu yarışa katılmalı" dedi.

Emekli maaşlarını yükseltecek şok teklif. Emekli maaşları arasındaki makas daralıyor mu?

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, emekli maaşları arasındaki farkı azaltacak bir intibak düzenlenmesi gerektiğini söylerken, alım gücünün azaldığını vurguladı.

Ergün Atalay: Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz!

Türk-İş Başkanı Ergün Atalay, kıdem tazminatına ilişkin açıklamalarda bulundu: "Her sene gündeme geliyordu, yüzlerce işçi 'dur' dememize rağmen emekli oluyordu. Kıdem tazminatı konusunda aynı noktadayız. Kıdem tazminatı kırmızı çizgimiz" dedi.

Mehmet Ergün Turan, Fatih Belediye Başkanı oldu!

Fatih'de belediye başkanlığını, kesin olmayan sonuçlara göre, AK Parti adayı Mehmet Ergün Turan kazandı. Turan, yaklaşık 5 yıl TOKİ'nin başkanlığını yaptı...

Ergün Turan ile İsmet Yıldırım belediye başkanlığı için yarışacak!

Gayrimenkul sektörüne emeği geçen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve KİPTAŞ Genel Müdürü İsmet Yıldırım, AK Parti’nin adayları olarak 31 Mart yerel seçimlerinde rakipleriyle yarışacak. 

Ergün Turan, AKP Fatih Belediye Başkan Adayı oldu!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan İstanbul İlçe Belediye Başkan Adaylarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan TOKİ'nin eski başkanı Mehmet Ergün Turan'ı Fatih Belediye Başkan Adayı olarak gösterdi...

Ergün Turan'dan teşekkür!

Toplu Konut İdaresi eski başkanı Mehmet Ergün Turan görevini Ömer Bulut’a devretti. Turan, mesai arkadaşları, sektör temsilcileri ve meslektaşlarına "Teşekkür" etti...

TOKİ Başkanı Ergün Turan’ın babası Enver Turan vefat etti!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın babası Enver Turan vefat etti. Enver Turan'ın cenazesi yarın Yenibosna Merkez Camii’nden defnedilecek.

Ergün Turan, yarın AA Finans Masası'na konuk olacak!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan yarın Anadolu Ajansı Finans Masası'na konuk olacak. Toplantı, yarın saat 10.30'da başlayacak.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye yatırım cazibesini koruyor!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Türkiye'nin yaşanan sıkıntılara rağmen yatırım cazibesini koruduğunu belirterek, "Devletimiz, yabancı yatırımcıya yönelik, Türkiye'nin, İstanbul'un yarıştığı dünya metropollerine göre mevzuattan vergi düzenlemelerine kadar büyük kolaylıklar sunuyor" diye konuştu.

Ergün Turan, Uşak Tabakhane dönüşüm projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, Uşak Tabakhane Bölgesi'nde gerçekleştirilen dönüşüm projesini inceledi.

Ergün Turan Akgedik TOKİ projesini inceledi!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Yunusemre Belediyesi’nin Akgedik bölgesinde hayata geçireceği Yunuskent alanında incelemede bulundu.

mehmet ergün emekli konutları Haberi

mehmet ergün emekli konutları

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedef kitlelerinin, özellikle alt gelir grubu olduğuna dikkati çekerek, "Vatandaşları 250, 300, 400, 500 lira taksitle kira öder gibi evsahibi yapmak için uğraşıyoruz" dedi.


Turan, yaptığı açıklamada, TOKİ'nin özellikle son yıllarda atağa kalktığını ve Türkiye'nin her tarafında konut yaptığını söyledi.


Gelecek 9 yıl içerisinde 500 bine yakın konut yapmayı planladıklarını belirten Turan, geçmişle kıyaslanamayacak derecede önemli işlere imza attıklarını ifade etti.


Özellikle dar gelirlilere yönelik cazip imkanlar sunduklarını vurgulayan Turan, "2023 yılı için 2002 yılı itibarıyla başlattığımız 1 milyon konut hedefimiz vardı. Önümüzde 9 yıl var. Şu anda 670 bin konut seviyesindeyiz. Yaklaşık 9 yıl içerisinde Allah izin verirse 500 bine yakın konut ihale etmiş ve yapmış olacağız. 


Bizden talep bekleyen başta dar gelirli...