29 / 04 / 2024

Mehmet Göz

Mehmet Göz

Temoto Motorlu Araçlar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Mehmet Göz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi'nde açıldı.

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

New Aşçıoğlu İnşaat Anonim Şirketi, Mehmet Göz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda ve Hasan Serdar Akdeniz Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 1 milyon TL sermaye ile 29 Şubat'ta Şişli, Teşvikiye Mahallesi'nde kuruldu.

Bakan Muş açıkladı: Fırsatçılara göz açtırmayacağız!

Ticaret Bakanı Mehmet Muş, döviz kurundaki düşüş nedeniyle fiyatlar hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Muş açıklamasında "Döviz kurlarındaki düşüşü, tedarik zincirinin her halkasında fiyatlara yansıtmayanlara karşı denetimlerimiz artarak devam edecek. Fırsatçılara göz açtırmayacağız." ded

Mehmet Göçmen: Yabancı gelmezse cebe para girmez!

Sabancı Holding Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Göçmen, "Yabancı fonlar olmadığı takdirde Emlak Bankası'nı da kursanız, enerjiyle ilgili başka fonlar da oluştursanız cebinize bir para girmeyecek. Olmayan parayı hangi cebe koyarsanız koyun aynıdır" dedi.

MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı!

Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı MBA in Real Estate 2017 güz dönemi kayıtları başladı.Son başvuru tarihi 29 Ağustos 2017.

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gözükızıl Yapı Tekstil Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ferhat Gözükızıl tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

MBA in Real Estate güz dönemi kayıtları başladı!

GYODER ve BAU işbirliği ile Türkiye'de ilk defa Gayrimenkul sektöründeki ihtiyaçlar doğrultusunda hayata geçirilen gayrimenkul sektörüne yönelik işletme yüksek lisans programı "MBA in Real Estate" 2017 güz dönemi kayıtları başladı.

Gayrimenkul yatırımcılarının gözü Bursa'da!

Bursa Haber Gazetesi köşe yazarı olan İlhami Yıldız, bugünkü yazısında Bursa'daki emlak ve inşaat sektörünü değerlendirdi. Yıldız, gayrimenkul yatırımcılarının gözünün Bursa'da olduğunu söyledi.

Art Design ile şık ve göz alıcı salonlar!

Mobilya sektöründe tasarım ve kalite anlayışını, rahatlık ve konforla birleştiren Art Design, art deco modelleri ile en sade yaşam alanlarını göz alıcı hale getiriyor. Art Design, Pera salon takımı ile güçlü ve göz alıcı görüntüsünün yanında şık olması ile de her kesimden zevke hitap ediyor.

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava maniada!

Batman'da inşaat sektörünün gözü hava mania sorununa çevrildi. Bölgede yaz aylarının gelmesiyle konut yatırımları hayata geçecek.

TOKİ Şuhut Altıgöz Mahallesi'nde sözleşmeler imzalanıyor!

TOKİ'nin Şuhut Altıgöz Mahallesi'nde hayata geçirdiği 412 konutluk projesinin sözleşmesi ve müzakere tutanağı 14 Mayıs'ta imzalanmaya başlanacak.

Anne Gözüyle Kentsel Dönüşüm Paneli 12 Mayıs'ta!

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şubesi tarafından Anne Gözüyle Kentsel Dönüşüm ve Toplumsal Değişim Paneli 12 Mayıs Cuma günü saat 14.00’da düzenlenecek.

Gözüm İnşaat'tan Yaşamkent'e 500 konutluk yeni proje geliyor!

Gözüm İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı İdris Gözüm 500 hanelik yeni bir projeye başlayacaklarını açıkladı.

Türk inşaat şirketleri gözünü Katar Dünya Kupası'na çevirdi!

Türk inşaat şirketleri, şimdilerde gözünü 5 yıl sonra yapılacak Dünya Kupası’na çevrildi.

Mehmet Gür: Yeni sistemde Türkiye büyüyecek!

Ortadoğu Grup İcra Kurulu Başkanı Mehmet Gür, 16 Nisan referandum sonucu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. İşte Gür'ün değerlendirmesi..

Mehmet Göz Haberi

Mehmet Göz

Temoto Motorlu Araçlar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi, Mehmet Göz Şube Müdürlüğü'nde 2 milyon TL sermaye ile 6 Nisan'da Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi'nde açıldı. 


Temoto Motorlu Araçlar İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ortaköy Şubesi adres: Beşiktaş, Ortaköy Mahallesi, Dereboyu Caddesi, Amcabey Sokak...