05 / 05 / 2024

Mehmet Gül kim

Mehmet Gül kim

Esenyurt'ta yaklaşık 40 bin kişinin mağduriyetine sebep olan imar sorununun önceki ay çözülmesiyle bölge tekrar hareketlendi.Mehmet Gül, Gül Yapı Yaşam projesi için ruhsatı aldıklarını ve inşa çalışmalarına başladıklarını söyledi...

Kamu işçisine müjde! Yılın son ikramiyesi o tarihte hesaplara yatacak! Maaşa göre kim ne alacak?

Kamu çalışanlarının ikramiyeleri yarın hesaplara aktarılacak. Peki, Kamu işçisine ikramiye oranı ne kadar olacak? Maaşa göre kim kaç TL alacak? İşte detaylar...

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Ve Aslan İnşaat Anonim Şirketi Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Aslan ve Mehmet Kerem Gül ortaklığında kuruldu.

Mehmet Güllüoğlu'ndan 'deprem bilinci' çağrısı!

İçişleri Bakanlığı Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, 17 Ağustos 1999 depreminin 21. yıl dönümü nedeniyle uyarılarda bulundu.

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Gül Grup İnşaat Yatırım Anonim Şirketi bugün Bayrampaşa'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yusuf Palvan, Mehmet Kerem Gül ve Yusuf Akyol ortaklığında kuruldu.

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gül Yıkım Hafriyat İnşaat Nakliyat Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Demir ve Mehmet Küçükosman ortaklığında kuruldu.

Salda Gölü’nde inşaat başladı!

Salda Gölü'nde inşaat çalışmaları başladı. CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Salda Gölü’ndeki iş makinelerinin çalışma görüntüsünün yer aldığı bir video paylaştı...

Denizli'deki Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Denizli'de bulunan Işıklı Gölü'ne millet bahçesi yapılacağını açıklamıştı. Denizli Mimarlar Odası Şube Başkanı Mehmet Serdar Alayont, konuyu değerlendirdi...

Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göl Madencilik Metal İnşaat Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik’te 10 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göl tarafından kuruldu.

Tuz Gölü fay alanında depreme karşı alınan önlemler TBMM'de!

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Tuz Gölü fay alanındaki olası bir depreme karşı alınan önlemleri Çevre Ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki'ye sordu..

Mehmet Güneri: Kentsel dönüşümde yeni bi model oluşturacağız!

Güneri İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Güneri, Türkiye'de ilk defa uyguladıkları "katılımcı dönüşüm modeli" ve marka proje ivmesine dair sorularımızı Forbes Dergisi'ne yanıtladı.

Ankara Mogan Gölü yeniden doğuyor!

"Mogan Gölü'nün Dip Çamuru Temizleme Çalışması Protokolü", Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ve Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından imzalandı.

Erzurum Tortum Gölü’nün koruma imar planı tamamlandı!

Erzurum Tortum Gölü’nün korunmasına yönelik hazırlanan imar planı tamamlandı. Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, imar planının her yönüyle bölgeye büyük katkılar sunacağını ifade etti.

Mehmet Gül kim Haberi

Mehmet Gül kim

İSTANBUL Esenyurt'ta yaklaşık 40 bin kişinin mağduriyetine sebep olan imar sorununun önceki ay çözülmesiyle bölge tekrar hareketlendi. Esenyurt Belediyesi sınırlarında, E-5'e yakın 35 dönümlük arazide 200 milyon liralık proje geliştirdiklerini açıklayan Gül Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Gül, Gül Yapı Yaşam projesi için ruhsatı aldıklarını ve inşa çalışmalarına başladıklarını söyledi. Üst yönetici, Gül Yapı Yaşam için de satışa bugün başlayacaklarını açıkladı. Gül Yapı Yaşam'da 564 konut, 64 mağaza yer alacak. Projede konutların metrekare fiyatı bin 890 lira olarak belirlendi. Gül Park Yaşam projesinde konut fiyatları 82 bin 873 lira ile 398 bin 642 lira arasında değişecek. Her bütçeye uygun pek çok ödeme plan alternatifi bulunduğunu belirten Mehmet Gül, "İsteyen özel faiz oranlı 120 aya kadar banka kredisi imkânından ya...