06 / 05 / 2024

Mehmet Gürkan

Mehmet Gürkan

Türk askerinin 'Çanakkale geçilmez' sözüyle destanlaştığı Gelibolu Yarımadası, açık hava müzesi niteliğiyle yeniden düzenlenerek bölge gelecek nesillere daha iyi koşullarda miras bırakılacak.

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Mehmet İpek Mimarlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ümraniye’de 100.000,00 TL sermaye bedeli ile Mehmet Güneş ve Nuran İpek Güneş ortaklığında kuruldu.

Mehmet Güleşci Kimdir?

Fibabanka Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Güleşci kimdir? Mehmet Güleşci daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Mehmet Güleşci'nin biyografisi...

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güvendir İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Emre Güvendir, Mehmet Güvendir ve Yunus Güvendir ortaklığında kuruldu.

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacaovalı Gayrimenkul İnşaat Emlak Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Gürkan Yumuk tarafından kuruldu.

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdum Hafriyat İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Nakliyat Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gündoğdu tarafından kuruldu.

TOGG için kesin tarih verildi! O tarihten itibaren yollarda göreceğiz!

Togg Üst Yöneticisi Mehmet Gürcan Karakaş, yerli araba için kesin tarih verdi. Karakaş “….inşallah mart ayında trafiğe çıkmış olacak.". işte haberin detayları..

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Gürkan Mimarlık İnşaat Mobilya Peyzaj Tarım İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mustafa Uysal tarafından kuruldu.

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Gökhun Yapı Ve İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Gökay Karagöz ve Mehmet Gökhun Karagöz ortaklığında kuruldu.

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mh Gül Turizm Gıda Taşımacılık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Fatih'te Mehmet Gül ve Haluk Gül ortaklığında kuruldu.

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rubyfors İnşaat Turizm Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Betül Gürkan, Mehmet Arpacı ve Özgür Elver ortaklığında kuruldu.

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Gülay Otomotiv İnşaat Emlak Turizm Gıda Taşımacılık Ticaret Ve Limited Şirketi Üsküdar’da 500 bin TL sermaye bedeli ile  Gürkan Murat Gül  ve Özkan Sultan Gül tarafından kuruldu.

Gürkan Akgün'den Kanal İstanbul çıkışı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Gürkan Akgün, TOKİ'nin 6 Ekim tarihinde Kanal İstanbul güzergahında bulunan meraları satışa çıkarılacağını dile getirerek konuya ilişkin açıklamalar yaptı. 

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Günkay Mimari Tasarım Proje Yönetim Danışmanlık Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kartal’da  100  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Göneş  ve Mustafa Kaya tarafından kuruldu.

Mehmet Gürkan Haberi

Mehmet Gürkan

Kültür ve Turizm Bakanlığı Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı Mehmet Gürkan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Çanakkale Kara Savaşları'nın 100'üncü yılı törenleri dolayısıyla tarihi alanda önemli düzenlemeler yaptıklarını ve bölgeyi törene hazır hale getirdiklerini söyledi.


Çalışmalarını yürütürken bazı sıkıntılarla karşılaştıklarını vurgulayan Gürkan, özellikle hafta sonlarında ziyaret için gelen grupların olumsuz etkiler bıraktığını anlattı.


Belediyelerin, sivil toplum kuruluşlarının "alana şu kadar ziyaretçi getireceğim" diye birbirleriyle yarıştığını dile getiren Gürkan, "Bir anda 30 bin kişinin getirilmesi, aynı anda alana sokulması maalesef alanımızın tanınması, milli ruhun öğrenilmesi, milli kimliğin anlaşılması anlamında birtakım eksikliklere neden oluyor" diye konuştu.


Gürkan, sıkıntıların giderilmesi bakımından, 24-25 Nisan'daki 100'üncü yıl törenlerinin hemen ardından alanla ilgili planlama, projelendirme çalışmalarına başlayacakları bilgisini verdi.


Ziyaretçilerin görüş, öneri ve eleştirilerini de not ettiklerini ifade eden...