06 / 05 / 2024

mehmet han topal

mehmet han topal

Futbolcu deyince aklınıza şaşalı hayatlar, pahalı markalar geliyor değil mi? Ezber bozacak ama Fenerbahçeli Mehmet Topal hiç de öyle biri değil. ‘Bu şölen bir gün bitecek’ dediği kazancının büyük bölümüyle gayrimenkul alanında yatırım yapıyor...

İstanbul Fatih'e 57 odalı yeni otel geliyor! 392 milyon değerindeki 5. Vakıf Han Otel için start verildi!

GFKA Turizm ve Antrepo İşletme tarafından İstanbul İli, Fatih İlçesi, Şeyh Mehmet Geylani Mahallesi, Mimar Kemalettin Caddesi'nde gerçekleştirilmesi planlanan 5. Vakıf Han Otel Projesi için start verildi.

Zuhal Topal Acarkent'te 1,5 milyon dolara tripleks villa aldı!

Hürriyet Gazetesi yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Zuhal Topal'ın Acarkent'te 1,5 milyon dolara aldığı yeni villasını kaleme aldı. İşte Üstündağ'ın o yazısı...

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tatlıoğlu Vinç Oto Kurtarıcı Ticaret Limited Şirketi  Küçükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Gürsel Han, İbrahim Han, Mehmet Han, Resul Han tarafından kuruldu.

Konya Karatay'da ormanlık alanın imarı değiştirildi iddiası!

Konya Karatay'da 10 sene önce eski Belediye Başkanı Mehmet Hançerli tarafından, Hazine’den alınan 2 milyon 472 bin metrekare büyüklüğündeki alana 85 bin ağaç dikildi ve ormanlık alan yapıldı. Ormanın bir bölümü temeli atılan Yeni Sanayi Sitesi'ne katıldı.

Kayseri'deki 5 asırlık Gön Hanı restore edilecek!

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, 1519 yılında Sadrazam Piri Mehmet Paşa'nın inşa ettirdiği tarihi Kayseri Kapalı Çarşısı'nda bulunan Gön Hanı'nda restorasyon çalışmasının başlayacağını açıkladı.

Ayasofya'da ibadetin yolu açıldı: Danıştay, camiden müzeye dönüştürülmesi kararını iptal etti!

Danıştay 10. Dairesi, Ayasofya'nın camiden müzeye dönüştürülmesine ilişkin 24 Kasım 1934 tarihli Bakanlar Kurulu kararını iptal etti. Danıştayın gerekçesinde, Ayasofya'nın Fatih Sultan Mehmet Han Vakfı mülkiyetinde olduğu, cami olarak toplumun hizmetine sunulduğu ifade edildi.

Mehmet Levent Hacıislamoğlu, İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İdealist GYO'nun Yönetim Kurulu Üyesi Sayın Aslıhan ÜTE'nin yerine Kurumsal Yönetim Komitesinin Bağımsız Yönetim Kurulu Üyeliğine Mehmet Levent Hacıislamoğlu atandı. 

Tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak!

Fatih Sultan Mehmet Han'ın yadigarı olan "Enez Ayasofyası" olarakta bilinen tarihi Fatih Camii 55 yıl sonra ibadete açılacak.

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topal Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 350 bin TL sermaye bedeli ile Turan Topal, Kamil İhsan Topal, Mehmet İhsan  Topal, Mahmut Topal  ve Yücel Topal ortaklığında kuruldu. 

Toyap İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Toyap İnşaat Ve İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet İhsan Topal tarafından kuruldu. 

Şivezat Sarıhan'ın milyonluk mirası için karar 25 Eylül'de verilecek!

Şivezat Sarıhan hazırladığı vasiyetle milyon liralık dükkanını Mehmetçik Vakfı ile Türk EğitimVakfı’na bağışladı. Şivezat Sarıhan’ın kızı vasiyeti öğrendi ve iptali için dava açtı. Miras için son karar 25 Eylül’de verilecek.

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han Yap Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Han tarafından kuruldu.

Kapalıçarşı’da restorasyon çalışmaları havadan görüntülendi!

İstanbul'a Fatih Sultan Mehmet Han'ın yaptırdığı şaheserlerden biri olan tarihi Kapalıçarşı’daki restorasyon çalışmalarında gelinen son durum havadan görüntülendi.

mehmet han topal Haberi

mehmet han topal


2 - 0’lık skorla sonuçlanan tarihi Fenerbahçe - Galatasaray derbisinin ertesi sabahı... Rumelihisarı’nda Nato tedarikçisi, kamu müteahhiti Berivan Ünal ile kahvaltı yapıyoruz. Oturduğumuz Boğaz kıyısındaki Fincan Cafe’ye birçok futbol yorumcusunun ‘derbinin adamı’, galibiyetteki başarısı çok büyük dediği Mehmet Topal, şair eşi Selda Topal ve minik oğulları giriyor.


Garsonlar, yoldan geçenler, müşteriler herkes Mehmet Topal’ı tebrik ediyor. ‘Kazanamasaydınız ne olacaktı diyorum’ masalarımızın birleştiği noktada. ‘Öyle bir ihtimal yoktu ki!’ diyor. Sohbetimiz zaman zaman minik Mehmet Han’ın (2) kendisi gibi minik TV’sinden izlediği ‘Pepe’nin sesini açtığı anlarda kesiliyor. Mehmet Topal çocuğuna zaman ayıran babalardan. Mehmet Han’ın sadece yemek yediği zamanlarda TV izlemesine izin veriyor. Zamanı varsa oğlunun yemeğini mutlaka kendisi yediriyor.


Şölen bir gün bitecek!

Karşımda hırslı orta saha oyuncusu, maçlarda ne yaptığını bilen...