14 / 05 / 2024

Mehmet Hanifi Tekin

Mehmet Hanifi Tekin

FTİM İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Hanifi Tekin tarafından 100 bin TL'lik sermaye bedeli ile 30 Ekim 2013 tarihinde Beşiktaş, Levent Mahallesi, Akçam Sokak'ta kuruldu

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Professional Fenix İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 1 milyon 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Işık tarafından kuruldu.

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mhy Şehircilik İnşaat Elektrik Mekanik Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Başakşehir'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Yerlikaya tarafından kuruldu.

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hnf Efsa Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Mehmet Hanifi Yalnız tarafından kuruldu.

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi kuruldu!

Evran Yapı İnşaat Sanayi Ticaret İhracat İthalat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Evran tarafından kuruldu.

Alanya'da şok 'kaçak' iddiası!  

Alanya Belediye Meclisi tarafından MHP'li üyesi Mehmet Ali Tekin ortaklığında, Konaklı Mahallesi'nde otel, dükkan ve daire konseptinde yaptırılan inşaat üzerinde fazla kat çıkıldığı söylendi.

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!    

Tutarlar Taahhüt İnşaat Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Tutar tarafından kuruldu.

Karizma Vinç Metal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karizma Vinç Metal İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ertan Tekin tarafından kuruldu.

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bench Turizm Sağlık Hizmetleri Medikal Ürünler Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Emre Şişman ve Mehmet Hanifi Kutlar ortaklığında kuruldu.

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mtka Turizm Otelcilik Ticaret Limited Şirketi bugün Adalar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Metin    Tekin ve Süleyman Kaan Akın ortaklığında kuruldu.

Zana Elektrik Elektronik Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Zana Elektrik Elektronik Ve Ticaret Sanayi Limited Şirketi bugün Maltepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Hanifi Dursun tarafından kuruldu.

Özcan Deniz icralık oldu!

“Ya Sonra” filminin yapım ortağı Hanifi Tekin, prodüksiyon ücretinin ödenmediği ve gişe hasılatının saklandığı iddiasıyla Özcan-Ercan Deniz kardeşlere 1.5 milyon liralık icra takibi başlattı.

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

BME Yapı İnşaat Taahhüt Gıda Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Hanifi Tüylüce tarafından 100 bin TL sermaye ile 29 Ağustos'ta Bağcılar'da kuruldu.

Artmer Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Artmer Turizm Yatırımları ve Ticaret Anonim Şirketi, Hanifi Tekin Yönetim Kurulu Başkanlığı, Rüştü Ersoy Okutan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 100 bin TL sermaye ile 6 Mayıs'ta Ataşehir'de kuruldu.

Mehmet Hanifi Tekin Haberi

Mehmet Hanifi Tekin

FTİM İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi, Mehmet Hanifi Tekin tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 30 Ekim'de kuruldu. 


FTİM İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü inşaat işleri ve eski eser onarımı ile ilgili konularda mimarlık mühendislik dekorasyon ve müşavirlik hizmetlerinde bulunmak...ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


FTİM İnşaat Taahhüt Anonim Şirketi adres: Beşiktaş, Levent Mahallesi, Akçam Sokak,...