12 / 05 / 2024

Mehmet Hürrem Bingöl

Mehmet Hürrem Bingöl

Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Leon Arslan Eskinazi, Mehmet Berk Bingöl, Mehmet Hürrem Bingöl, Metin Eskinazi, Selda Yazocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu

TOKİ Bingöl Millet Bahçesi bugün ihaleye çıkıyor!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Millet Bahçesi'nin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Bingöl'de deprem sigortalı konut sayısı Elazığ depremiyle arttı!

Bingöl’de meydana gelen 5.8’lik deprem, hasara yol açtı. Fakat Bingöl'de yaralar hızlı sarılacak. Zira Bingöl’de her dört konuttan üçünün deprem sigortası bulunuyor. Şehirde zaten yüksek olan sigortalılık oranı Elazığ depremiyle daha da arttı

TOKİ Bingöl Adaklı projesinin ihalesi yapıldı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bingöl Adaklı projesinin ihalesini gerçekleştirdi.

Bingöl Katlı Otopark ve Ticari Alan Projesi için start verildi!

Bingöl Belediye Başkanı Erdal Arıkan yaptığı açıklamada “Beşyol’da eski köy minibüs garajında hayata geçirilecek katlı otopark ve yeni ticari alan projesini hızlı bir şekilde tamamlayacağız." dedi.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi bugün!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi bugün saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı 1 Nisan'da ihaleye çıkıyor!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 1 Nisan 2019 tarihinde saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 1 Nisan'da!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 15 Ekim'de!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bingöl Hükümet Konağı projesi için düğmeye bastı.

Bingöl Merkez Hükümet Konağı'nın ihalesi bugün!

İhalesi iki kere ertelenen Bingöl İli Merkez İlçesi Hükümet Konağı İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yeniden ihale edilecek. İhalesi bugün gerçekleşecek.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi yarın!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

Bingöl'ün çehresi kentsel dönüşümle değişiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Bingöl Belediyesi, kentsel dönüşüm projesi kapsamında yapılan ihalede 2 etabın yapım işini üstlenen firma ile sözleşme imzalandı.

TOKİ Bingöl Hükümet Konağı ihalesi 29 Ağustos'ta!

Bingöl İli Merkez Hükümet Konağı İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Ağustos 2018 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Mehmet Hürrem Bingöl Haberi

Mehmet Hürrem Bingöl

Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Leon Arslan Eskinazi, Mehmet Berk Bingöl, Mehmet Hürrem Bingöl, Metin Eskinazi, Selda Yazocak tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 3 Mayıs'ta kuruldu. Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;yurtiçinde ve yurtdışında turistik otel motel tatil köyü marina ve sair her türlü turistik tesisler kurmak işletmek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Monapart Otelcilik Turizm İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Şişli, Mecidiköy Mahallesi, Mecidiye Kuyu Sokak,...