23 / 07 / 2024

Mehmet Kaya adres

Mehmet Kaya adres

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kaya tarafından  kuruldu.

Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya: Dar gelirliler için yapı stoku yok!

Diyarbakır asrın felaketi şeklinde nitelendirilen 6 Şubat depremlerinde çok sayıda insanı kaybetti. Fakat şehirdeki sanayi tesisleri depremden çok etkilenmezken iş gücü kaybı diğer şehirler gibi önemli bir sorun olarak öne çıktı.

Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya'dan kentsel dönüşüm açıklaması: Güvenli yapıların inşasında kentsel dönüşümün rolü büyük

Trakya Üniversitesi Doğal Afet Yönetimi Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Prof. Dr. Mehmet Ali Kaya, güvenli yapıların inşa edilmesinde kentsel dönüşümün öneminin büyük olduğunu açıkladı.

Expotec Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Expotec Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnci İskele İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meka1 Yapı Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya ve Zilan Kaya ortaklığında kuruldu.

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asriva Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Mehmet Kaya ve Turgut Yılmaz Güngör ortaklığında kuruldu.

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Kuruldu!

Resıdence Turkey Gayrimenkul Anonim Şirketi Sarıyer'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Royal Kaya İnşaat İthalat Ve İhracat Limited Şirketi Kadıköy'de Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

Ergin Kaya, yeniden Halk GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu! 

Halk GYO tarafından gerçekleştirilen olağan genel kurul toplantısı kapsamında Ergin Kaya'nın yönetim Kurulu Başkanı, Mehmet Tanrıverdi'nin Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi.

İnşaat sektöründeki yüklenici firmalar iflasla karşı karşıya!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, inşaat sektöründe meydana gelen yüksek orandaki fiyat artışlarının kamuya iş yapan yüklenici firmaları iflasın eşiğini getirdiğine dikkat çekti.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de  900  bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya  tarafından kuruldu.

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayalı Demir Çelik İnşaat Sanayi Ticaret Limited  Şirketi Başakşehir’de  900 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Kaya tarafından kuruldu.

İnşaatta fiyat artışı durdurulmalı!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası (DTSO) Başkanı Mehmet Kaya, artan inşaat malzemeleriyle ilgili basın açıklaması yaparak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a çağrıda bulundu. Kaya, inşaatta fiyat artışının durdurulmasını talep etti.

Mehmet Kaya adres Haberi

Mehmet Kaya adres

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Tuzla’da   1 milyon TL sermaye bedeli  ile Mehmet Kaya tarafından  kuruldu.

Mehmet Kaya Hafriyat Ve İnşaat Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Limited Şirketi konusu:
İnşaat malzemeleri (demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, alçı, çimento, fayans, seramik, marley vb.) imalatı, alım satımı, ithalat ve ihracatını yapmak. İnşaat işlerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tuğla, ateş tuğlası, kiremit, kireç, doğrama, alçı, çimento, fırınlanmış kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birleştirme parçaları, temiz su ve birleştirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kağıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını...