03 / 05 / 2024

Mehmet Kocadon kim

Mehmet Kocadon kim

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kültür park hakkında bilgi verdi..

Mehmet Kocadon kimdir?

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kimdir? Mehmet Kocadon, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kocadon, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Kocadon...

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Bodrum'da mühürlenen projelere belediyeden ruhsat verildiği iddiası!

Bodrum’da imara ve ruhsata aykırı 8 projenin inşaatı mühürlenmişti. Bu projelere eski belediye başkanı Mehmet Kocadon döneminde ruhsat alındığı iddia edildi. 

Bodrum Nurol Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarının sürdüğü Nurol Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Mehmet Kocadon'a yıkım kararı şoku!

2006 yılında kaçak bir yapıya verilen imar yıkım kararını uygulamadığı gerekçesiyle yargılanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon hakkında kesinleşmiş 38 gün hak mahrumiyeti kararı verildi

Bodrum'da konut satışları yüzde 125 arttı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçeye yapılması gereken yatırımları, konut ve turizm sektöründe yaşanan gelişmeleri anlattı. Kocadon, konut satışlarının yüzde 125 arttığını açıkladı.

İnşaatta markalaşmış firmalar Bodrum'a yatırım yapıyor!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bölgedeki yatırım ve projelerden bahsetti. Kocadon, Bodrum'un kentsel kimliğine uygun evler yapıldığını söyledi. 

Bodrum'da bina boyları yükseldi!

Bodrum'da bina boylarının yükseldiği Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, "Bodrum İstanbul’dan daha fazla rantın olduğu bir bölge." dedi. 

Bodrum'un yapı stoku çok sağlam!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'daki depremi ve bölgedeki yapılaşmayı anlattı. Kocadon, ilçedeki yapı sokunun sağlam olmasına dikkat çekti.

ODTÜ Mimarlık öğrencilerinden Mehmet Kocadon’a ziyaret!

ODTÜ Mimarlık Fakültesi öğretim üyeleri ile son sınıf öğrencileri, Bodrum’daki Çatal Ada’da başlattıkları öğrenci projesi kapsamında Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon’u ziyaret etti.

Bodrum Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi açıldı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum’un Ortakent mahallesinde yer alan Bodrum Belediyesi Özel Çocuklar Kültür Sanat Yaşam Merkezi'ni ziyaret etti.

Mehmet Kocadon kim Haberi

Mehmet Kocadon kim

En az 35 dönümlük alanda hayata geçirilecek 'Bodrum Kültür Park' projesiyle ilçe tarihini anlatan minyatürler sergilenecek. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a, ilçe tarihini anlatacak parkın maketi üzerinde bilgi verildi. 


SANATSAL FAALİYETLER 

Bodrum'un tarihi dokusunu ve doğal güzelliklerini yansıtmak için hazırlanan Bodrum Kültür Park Projesi ile ilgili çalışmalar. Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'a sunuldu. Maket Şehir yöneticilerinden Kenan Temizel, "Projede Bodrum'un tarihi ve kültürel değerlerinin minyatürleri yer alıyor. 

Alan içerisinde yönetim binası, kafeterya, ziyaretçilerin ve çocukların eğlenebileceği ortamlar olacak. Ayrıca sanat çadırları ile sanatsal faaliyetler de ziyaretçilere sunulacak" dedi. 


ANTİK TİYATRO BİLE VAR

Başkan Mehmet Kocadon ise şunları söyledi: "Myndos Kapısından tutun da sanayi sitemizin altındaki hipodrom ve antik tiyatromuza kadar birçok eseri, sergileme imkanımız olacak. Turistler, tek tek gezme fırsatı bulamadığı eserleri bir arada görme...