03 / 05 / 2024

Mehmet Kocadon muğla

Mehmet Kocadon muğla

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon kimdir? Mehmet Kocadon, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mehmet Kocadon, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Mehmet Kocadon...

Muğla Marina projesinin ÇED süreci başlatıldı!

Muğla Yalıkavak Tilkicik Koyu’nda Aksoy Bodrum Taşınmaz Yatırımları A.Ş. tarafından yapılması planlanan Marina projesi için, ÇED süreci başlatıldı. Konuyla ilgili Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ''150 yatlık marina için çok ciddi bir deniz dolgusu ve dalgakıranlar gerekiyormuş'' dedi.

Mehmet Kocadon: İki yıldır yeni imar alanı açmadık!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Ahmet Hakan bugün köşesinde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'la röportaj yaptı. İşte " Bana Deveci Başkan Derler " başlıklı o röportaj..

Muğla’ya 247 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin iki yılda yaptığı hizmetlerin ve yatırımların anlatıldığı Muhtarlar Bilgilendirme toplantıların beşincisini Bodrum İlçesi’nde Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocaadon'un katılımıyla gerçekleşti...

Muğla'ya 850 TOKİ Konutu müjdesi!

Başbakanlık Toplu konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan’ı ziyaret eden Ak Parti Muğla Milletvekilleri Muğla ve İlçelerinde yapılacak olan TOKİ konutları konusunda görüş alışverişinde bulundular.

Mehmet Kocadon: Bodrum halkı RES istemiyor!

MUĞLA'nın Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon, beraberindeki bir grup oda başkanı ve belediye yetkilileriyle birlikte kentte tepki çeken RES inşaatının sürdüğü Geriş Mahallesi'nde inceleme yaptı.

Muğla'ya 200 milyon TL değerinde devlet hastanesi inşa ediliyor!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "2023'te Türkiye, yakın coğrafyasındaki 1,5 milyar insanın sağlık turizminde merkez ülkesi olacak" dedi. Bakan Müezzinoğlu, Muğla'da devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastanenin temel atma törenine katıldı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, yerel yönetimlere yaptıkları her bir metre yürüyüş yolu için bir bisiklet hediye edeceklerini belirtti. Muğla'da 475 yatak kapasiteli devlet hastanesinin temel atma törenine katıldı.

Mehmet Müezzinoğlu Muğla'da hastane temel atma törenine katılacak!

Sağlık Bakanlığı tarafından TOKİ'ye devredilen 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin temeli, 16 Kasım pazar günü Sağlık Bakam Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılacak...

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Hastanesi’nin temeli 16 Kasım'da atılacak!

12 Şubat 2014 tarihinde ihalesi yapılan 500 yataklı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin temeli 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından atılması bekleniyor.

Muğla Sıtkı Koçman Hastanesi'nin temeli 16 Kasım'da atlıyor!

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi ’nin temeli, 16 Kasım Pazar günü Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ’nun da katılacağı bir törenle atılacak.

Muğla Morfoloji binası yarılandı!

Temeli Sağlık bakanı Mehmet Müezzinoğlu tarafından 17 Temmuz 2013 tarihinde atılan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Morfoloji binası inşaatında kaba inşaat tamamlandı. Bina, 25 bin metrekare kapalı alana sahip iki bölümden oluşuyor...

Mustafa Hakan Güvençer: Muğla’nın marka kent olması için düğmeye bastık!

Muğla Valisi Mustafa Hakan Güvençer, “Proje kapsamında, logo oluşturulması, tanıtım ve belgesel filmi, tanıtıcı yayın, fotoğraf çekimleri, özgün müzik yapımı, bilbord, afiş, saha araştırması çalışmalar yürütülmekte” dedi.

Muğla'da satılık gayrimenkul 2 milyon 740 bin TL!

Muğla İli Bodrum ilçesinde yer alan gayrimenkulün toplam bedeli 2 milyon 740 bin lira olarak belirlendi. Gayrimenkul açık artırma usulüyle 18 Kasım 2013 tarihinde satışa çıkacak.

Mehmet Kocadon muğla Haberi

Mehmet Kocadon muğla

Mehmet Kocadon kimdir?

Mehmet Kocadon 1963 yılında Bodrum’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bodrum’da tamamladı.

1999 yılı yerel seçimlerinde, yeni kurulan Ortakent-Yahşi Belediyesi’ne Başkan adayı oldu. Aldığı % 57oranındaki oyla kazandığı Ortakent-Yahşi Belediye Başkanlığı görevine Ortakent muhtarlık binasında başladı. Hızlı ve doğru kararlarla Ortakent-Yahşi Beldesi’nin çehresini değiştirirken doğasını da koruyan Mehmet Kocadon yapılaşmanın önünü keserek, bugün bile Bodrum Yarımadası’nın parmakla gösterilen beldesini yarattı.

Mehmet Kocadon Ortakent-Yahşi Belediye Başkanlığı görevinden önce 1992-1999 yılları arasında Bodrum Ticaret Odası Meclis Üyeliği, 1993-1999 yılları arasında Demokrat Parti’de yönetim kurulu üyeliği yaptı. 2004 yerel seçimlerinde yeniden Ortakent-Yahşi Belediyesi’nde başkanlık görevine aday oldu ve bu kez % 75 oy alarak 2. kez başkanlık görevini üstlendi. Toplamda 10 yıl olmak üzere 2 dönem üst üste, Ortakent-Yahşi halkının tam...