12 / 05 / 2024

mehmet kocadon park sözü

mehmet kocadon park sözü

Muğla Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, açılışını yaptığı Albatros Sitesi Parkı'nda site yanındaki sokakta oturan çocukların da park talepleri üzerine çocuklara 20 gün içinde park yapma sözü verdi..

Bakan Özhaseki'den Murat Dağı talimatı: Milli park olmalı!

Uşak Uşak İnşaat Mühendisleri Odası Başkanı, Çevre Şehircilik ve İklim Bakanı Mehmet Özhaseki'ye 'Murat Dağı Milli Park olmalıdır' talebini iletti.

Bodrum Eski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon'dan imar açıklaması!

BodrumEski Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum'un eski imar planlarına yönelik açıklamalarda bulundu.

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın devri mümkün mü?

Vakıflar Kanunu’nun 30. maddesi kapsamında Gezi Parkı'nın bir vakfın mülkiyetine geçmesi doğru mu? Avukat Mehmet Bayraktar anlattı...

Mehmet Kocadon'a usulsüz düzenlenen yapı ruhsatı için 1 yıl hapis cezası!

CHP’li Bodrum Belediyesi eski Başkanı Mehmet Kocadon ve Belediye’nin eski İmar ve Şehircilik Müdürü Haluk Aytı hakkında, ‘Görevi Kötüye Kullanma’ suçuyla açılan dava sonuçlandı. Bodrum 3. Asliye Ceza Mahkemesi’nde görülen davada Başkan Kocadon'a, 1 yıl hapis cezası verildi. 

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Park Hub Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yiğit Tuzcuoğlu ve Vuslat Vural tarafından kuruldu. 

Bodrum'da mühürlenen projelere belediyeden ruhsat verildiği iddiası!

Bodrum’da imara ve ruhsata aykırı 8 projenin inşaatı mühürlenmişti. Bu projelere eski belediye başkanı Mehmet Kocadon döneminde ruhsat alındığı iddia edildi. 

Yasin Çağatay Seçkin İBB Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı oldu!

Geçtiğimiz hafta istifa eden İstanbul Büyükşehir Belediyesi Park Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Mehmet İhsan Şimşek'in yerine Profesör Dr. Yasin Çağatay Seçkin getirildi

Çekmeköy Fatih Sultan Mehmet Mahallesi parkı imar planı askıda!

Çekmeköy İlçesi, 3961 parsel ve Fatih Sultan Mehmet Mahallesi, parkına ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı askıya çıktı...

Bodrum Nurol Kültür Merkezi'nde sona gelindi!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yenileme çalışmalarının sürdüğü Nurol Kültür Merkezi’nde incelemeler yaptı.

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bahçeşehir Park Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Duygu Kalkan tarafından kuruldu. 

Mehmet Kocadon'a yıkım kararı şoku!

2006 yılında kaçak bir yapıya verilen imar yıkım kararını uygulamadığı gerekçesiyle yargılanan Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon hakkında kesinleşmiş 38 gün hak mahrumiyeti kararı verildi

Bodrum'da konut satışları yüzde 125 arttı!

Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, ilçeye yapılması gereken yatırımları, konut ve turizm sektöründe yaşanan gelişmeleri anlattı. Kocadon, konut satışlarının yüzde 125 arttığını açıkladı.

Evo Seramik Park Anonim Şirketi kuruldu!

Evo Seramik Park Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz tarafından kuruldu.

mehmet kocadon park sözü Haberi

mehmet kocadon park sözü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'ndeki 191 konutlu Albatros Sitesi Parkı belediyenin katkılarıyla genişletilerek yenilendi. Parkın açılışını da Bodrum Belediye Başkanı CHP'li Mehmet Kocadon yaptı. Açılışta site yanındaki sokakta oturan dört çocuk, parkı çevreleyen tel örgünün arkasından üzerlerinde 'Nerede bizim parkımız Mehmet amca?', 'Kedinin ciğere baküğı gibi bakıyoruz' yazılı dövizler açarak park istedi. 


Kocadon yanma çağırdığı çocuklara, "Size söz, 20 gün içinde parkınız hazır olacak"...