02 / 05 / 2024

mehmet kocatepe artvin yatırımları

mehmet kocatepe artvin yatırımları

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe belediyenin asli hizmetinin sosyal projelerle şehirde yaşayan insanların; yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirterek bu kapsamda 2016 yılı içinde 26 projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi

Artvin-Rize Havaalanı ne zaman açılacak? 

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, merakla beklenen Artvin-Rize Havaalanı'nı yıl sonuna doğru hizmete açmayı planladıklarını müjdeledi.

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi!

AFAD Artvin Arhavi Konutları hak sahiplerine teslim edildi. Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanı Mehmet Güllüoğlu, "Afetler, insan eliyle bazı önlemlerin alınabileceği, daha sonra tevekkül edilmesi gereken gerçeklerdir. Bölgede en fazla karşılaştığımız sel ve heyelanlara artık hazır olmamız ge

Katarlılar Artvin'e turizm yatırımı yapacak!

Artvin’e gelen Katarlı turizm şirketi yetkilileri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, yatırımlardan ve projelerden bahsedildi.

Rize-Artvin Havalimanı projesi mecliste konu oldu!

Rize-Artvin Havalimanı projesinin ihalesi, bitiş tarihi, çevresel etki değerlendirmesi ve projeye ayrılan ödenek mecliste konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Mehmet Bekaroğlu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Artvin Belediye Meclisi Mayıs toplantısında imar görüşüldü!

Artvin Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısından çıkan kararlar açıklandı. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe başkanlığında, belediye başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, belediye meclis üyeleri katıldı.

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.

Artvin'de 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı mı verildi?

Cerattepe’de maden ocağı açmak isteyen yandaş işadamı Mehmet Cengiz’e sadece 40 hektar için değil, Artvin’i de içine alan 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı verildiği belirlendi.

Mehmet Kocatepe: Artvin'de 2 yılda 35 proje gerçekleştirdik!

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvinli işadamları aracılığıyla altyapı, çevre düzenlemesi, imar, yol ve sosyal projeler olmak üzere 35 projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı.

Mehmet Kocatepe'den Artvin'e 26 proje müjdesi!

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe belediyenin asli hizmetinin sosyal projelerle şehirde yaşayan insanların; yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirterek bu kapsamda 2016 yılı içinde 26 projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi

Artvin'e 2016'da 26 proje!

Marina Sosyal tesisleri Artvin sofrasında gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Belediye Artvin Başkanı Mehmet Kocatepe 2016 yıl içerisinde uygulamaya koyacağı projeleri basın mensuplarıyla paylaşarak projeler hakkında bilgi verdi.

Artvin Belediyesi imar planında sona yaklaştı!

Başkan Kocatepe, "İmar planlarının çıkartılması ve haritaların hazırlanması bu şehir için hayatı bir önem taşıyor" Artvin Merkez ilçenin 1992 yılında yapılan imar planları revize ediliyor.

Artvin Afet Konutları teslim edildi!

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'de yaptığı konuşmada 74 yılından bu güne kadar, süren bir hikaye ve hukuki sıkıntısı bittiği anda, hızlı bir çalışma bir yılda 48 konutun teslim edildiğini söyledi.

TOKİ Artvin'e 250 konut yapacak!

TOKİ'nin Artvin'e gelmesi de artık an meselesi. Başkan Kocatepe, Artvin'e ilk etapta 250 konutluk TOKİ getirmek için çalıştıklarını ve arsa sorununu halleder halletmez bunu da gerçekleştireceklerini söyledi.

mehmet kocatepe artvin yatırımları Haberi

mehmet kocatepe artvin yatırımları


Artvin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Alkan ve yönetim kurulu üyelerinden oluşan bir gazeteci grubu Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'yi makamında ziyaret etti.


Başkan Kocatepe gazetecilere 2016 yılında yapılacak projeler hakkında bilgiler verdi. Kocatepe yaptığı açıklamada "Göreve başladığımız ilk yılda dedik ki her ay bir proje. Allaha şükür fazlasıyla yaptı. İkinci yılda bunu ikiye katlayalım dedik bunu da fazlasıyla yaptık. Bugün 3'üncü yıla girerken her aya iki proje sığdıracağız. Bunun üzerine de ekstradan bir iki proje koyarak 2016 yılını Artvin'in hizmetlerde vites artırdığı yıl olarak ilan ediyorum. Birinci ve ikinci yılda yaptığımızdan daha çok iş yapacağız. Bunun da esas sırrı tahsislerimizi yaptık. Projelerimizi yaptık. Kendi öz kaynaklarımızı harekete geçirme noktasında da avantajlarımız var. Şimdi daha rahat hizmet etme dönemindeyiz" dedi.


Artvin Belediyesi...