02 / 05 / 2024

Mehmet Kocatepe kim

Mehmet Kocatepe kim

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, Ankara Ticaret Odası'nda düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda açıkladığı 2019 Yerel Seçimleri Aday Listesinde yer alan Artvin Adayı Mehmet Kocatepe kimdir?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Ödenmeyen konut sitesi ve apartman aidatı borcundan kim sorumlu?

Mega kent İstanbul'da konut sitesi aidatlarındaki yükselişler hız kesmeden devam ederken pek çok kişi de aidat borcundan kim sorumlu olduğunu merak ediyor. Peki bu borçtan kim sorumlu? İşte Avukat Mehmet Fatih Özer'in konuyla ilgili paylaşımı...

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın ne iş yapmaktadır?

Mehmet Aydın kimdir? Mehmet Aydın'ın eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın kariyeri ve eğitim durumu nedir? Mehmet Aydın'ın kim olduğu ve Mehmet Aydın'ın hangi alanlarda görevler aldığı ve detaylar...

Katarlılar Artvin'e turizm yatırımı yapacak!

Artvin’e gelen Katarlı turizm şirketi yetkilileri Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe’yi makamında ziyaret etti. Ziyarette, yatırımlardan ve projelerden bahsedildi.

Artvin Belediye Meclisi Mayıs toplantısında imar görüşüldü!

Artvin Belediye Meclisi’nin Mayıs ayı olağan toplantısından çıkan kararlar açıklandı. Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe başkanlığında, belediye başkanlığı toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya, belediye meclis üyeleri katıldı.

Artvin Engelsiz Kültür Sanat Merkezi yarın açılıyor!

Artvin Engelsiz Yaşam Kültür ve Sanat Merkezi yarın saat 12.00'de düzenlenecek olan törenle hizmete açılacak. Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, resmi açılışa herkesi davet etti.

Mehmet Kocatepe: Artvin'de 2 yılda 35 proje gerçekleştirdik!

Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe, Artvinli işadamları aracılığıyla altyapı, çevre düzenlemesi, imar, yol ve sosyal projeler olmak üzere 35 projeyi hayata geçirdiklerini vurguladı.

Mehmet Kocatepe'den Artvin'e 26 proje müjdesi!

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe belediyenin asli hizmetinin sosyal projelerle şehirde yaşayan insanların; yaşamlarını kolaylaştırmak olduğunu belirterek bu kapsamda 2016 yılı içinde 26 projeyi hayata geçirmeyi planladıklarını söyledi

Artvin'e 2016'da 26 proje!

Marina Sosyal tesisleri Artvin sofrasında gerçekleşen bilgilendirme toplantısında Belediye Artvin Başkanı Mehmet Kocatepe 2016 yıl içerisinde uygulamaya koyacağı projeleri basın mensuplarıyla paylaşarak projeler hakkında bilgi verdi.

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Artvin Afet Konutları teslim edildi!

Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe'de yaptığı konuşmada 74 yılından bu güne kadar, süren bir hikaye ve hukuki sıkıntısı bittiği anda, hızlı bir çalışma bir yılda 48 konutun teslim edildiğini söyledi.

Artvin'in yer altı şebeke haritası çıkarılıyor!

Artvin'in imar planı ve şehrin zemin etüdü çalışmalarına geçtiğimiz ay başlanması üzerine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe yeni bir proje daha yapılmasın isteyerek şehrin mevcut şebeke haritasının çıkarılmasını istedi.

Artvin'in yeraltı şebeke haritası çıkarılıyor!

Artvin'in imar planı ve şehrin zemin etüdü çalışmalarına geçtiğimiz ay başlanması üzerine Artvin Belediye Başkanı Mehmet Kocatepe yeni bir proje daha yapılmasın isteyerek şehrin mevcut şebeke haritasının çıkarılmasını istedi.

TOKİ'nin başkanı kim?

Nisan 2014 tarihinden itibaren TOKİ Başanlığı görevini icra eden kişi Mehmet Ergün TURAN'dır. Peki, TOKİ'nin başkanı kim? TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan kimdir? İşte TOKİ başkanı..

Mehmet Kocatepe kim Haberi

Mehmet Kocatepe kim

Mehmet Kocatepe kimdir? 

Mehmet Kocatepe, 13 Nisan 1966 yılı Artvin doğumlu. Uludağ Üniversitesi ilahiyat Fakültesi'ni bitiren Mehmet Kocatepe, TBMM’de danışmanlık görevleri yaptı.

Kocatepe’nin çocukluğu ilkokulu bitirdiği 1976 yılına kadar köyünde geçti. Orta öğrenimini Bursa Süleyman Çelebi Lisesi’nde 1985 yılında tamamladı. Yüksek öğrenim olarak; Kamu yönetimi ve ilahiyat okudu. 1990 Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi mezunu.

1996’da aynı üniversitede master yaptı. Sosyal Bilimler Enstitüsünden Bilim Uzmanı unvanı ile mezun oldu. 

Ortaokul yıllarında başlayan güreş hayatı, 12 yıl lisanslı olarak devam ettikten sonra 1990 yılında sona erdi. 

Halen Uluslararası Sofya Spor Akademisi'nde "AB Kriterleri Çerçevesinde Türk Sporunda Yeniden Yapılanma" konulu tez çalışması ile doktora eğitimine devam eden Mehmet Kocatepe, çok iyi düzeyde Arapça ve iyi düzeyde ingilizce bilmekte.

Beş yıl gibi bir süre inşaat, çay ocağı, çay bahçesi,...