02 / 05 / 2024

Mehmet Koladıran

Mehmet Koladıran

Batman'da 250 Kişilik taziye binasının 2 dönümlük alana yapılacağını belirten Muhtar Mehmet Kolaldıran: “Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 18 dönümlük alan da parka dönüştürülecek” dedi.

Borsada ‘Mehmet Şimşek’ coşkusu! Endeks yeniden 5 bin puanı aştı! İşte en çok kazandıran hisseler!

Yeni kabine heyecanı ve Mehmet Şimşek’in yeniden ekonomi yönetimine geçeceğine ilişkin haberler borsayı coşturdu. Borsa İstanbul BIST 100 endeksi yüzde 3’ün üzerinde kazançla uzun bir aranın ardından yeniden 5 bin puanın üzerine tırmandı.

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!  

Çağıran Plastik İnşaat Elektrik Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Çağıran tarafından kuruldu. 

UMS Gayrimenkul Reklam ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

UMS Gayrimenkul Reklam ve Organizasyon Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Zencirkıran ve Meral Zencirkıran tarafından kuruldu. 

Mehmet Günsür İtalya'da köy evi aldı!

Kazandığı paraları gayrimenkule yatıran yakışıklı oyuncu Mehmet Günsür, son olarak İtalya’nın güneyinde yer alan küçük bir köyden bahçe içinde iki katlı bir ev aldı.

Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır!

Omurga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Erktin yaptığı açıklamada, "Emlak fonuna para yatıran 5 yıla kesin kazanır" dedi.

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelikkıran İnşaat Nakliyat Otomotiv Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Mehmet Ali Can imzasıyla kuruldu.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'ne modern taziye evi yapılıyor!

19 Mayıs mahallesindeki taziye evi binasının tamamlanması için hayırseverlerin desteğine ihtiyaç duyduklarını belirten muhtar Mehmet Kolaldıran; “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu taziye evi için girişim başlattık. Desteği de hayırseverlerden bekliyoruz” dedi.

Batman İluh Deresi ve taziye evi için destek çağrısı!

Batman 19 Mayıs mahalle muhtarı Mehmet Kolaldıran Batman Gazetesi'ne röportaj verdi. Mehmet Kolaldıran Tapu, İluh deresi ve yapımına yeni başlanan taziye evi için destek istedi.

Batman 19 Mayıs Mahallesi'nde taziye evi ve park yapılacak!

Batman'da 250 Kişilik taziye binasının 2 dönümlük alana yapılacağını belirten Muhtar Mehmet Kolaldıran: “Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 18 dönümlük alan da parka dönüştürülecek” dedi.

Elazığ Emlakçılar Derneği'nden emlak danışmanlığı kursu!

Elazığ Emlakçılar Derneği Mehmet Kıran, Emlak Danışmanlığı kursu açtıklarını dile getirerek, amaçlarının verilecek eğitim sayesinde sektörde çalışanların daha bilinçli hale gelerek daha iyi hizmet sunmalarını sağlamak olduğunu söyledi.

Kentsel dönüşümde Elazığ kabuğunu kıramadı!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran Ayışığı'na yaptığı özel açıklama ile Elazığ'ın yeni imar adalarına kavuşması gerektiğini söyledi.

Mehmet Kıran: Ev almanın tam zamanı!

Mayıs ayından itibaren yeni inşaatların yapılacağını ve bu durumun fiyatları etkileyebileceğine vurgu yapan Kıran, ev ve arsa almak için en uygun dönemin içinde bulunduğumuz dönem olduğunu vurguladı.

Mehmet Kıran: Seçimlerden sonraki rahatlama emlak sektörüne olumlu yansıyacak!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran, 30 Mart yerel seçimler sonrası piyasalarda ciddi bir rahatlama olduğunu vurgulayarak bu rahatlamanın emlak sektörüne de olumlu yansıyacağını dile getirdi...

Mehmet Koladıran Haberi

Mehmet Koladıran

Batman Belediyesi’nin, ‘her mahalleye park ile taziye evi proje’sine bir yenisi daha ekledi. 12 Bin nüfus İluh mahallesi de taziye evine kavuşuyor. Mahalle Muhtarı Mehmet Koladıran, Yahya Kemal Beyatlı ile Şehit Öğretmenler okulu arasındaki 20 dönümlük alanın park ile taziye evine dönüştürüleceğini belirten muhtar Koladıran, “Mahallemizin ihtiyaç duyduğu iki önemli projenin hayata geçirilmesi bizi mutlu etti. 250 Kişi kapasiteli 2 katlı taziye evi binasının yapımı için temel kazma çalışmalarına başlanıldı. 2 Dönümlük alanda temelini attığımız taziye evini hayırseverlerin desteğiyle bitirmeyi planlıyoruz” diye konuştu. Kentin eski semtlerinden İluh’ta yeşil alan sayısının da yetersizliğine dikkat çeken Kolaldıran, “Yaklaşık 18 dönümlük alana park kazandıraacak Belediyemize teşekkür ediyoruz. Bu iki projenin de bir an önce bitirilmesini bekliyoruz” dedi.


Batman...