28 / 04 / 2024

Mehmet Kıran: Seçimlerden sonraki rahatlama emlak sektörüne olumlu yansıyacak!

Mehmet Kıran: Seçimlerden sonraki rahatlama emlak sektörüne olumlu yansıyacak!

Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran, 30 Mart yerel seçimler sonrası piyasalarda ciddi bir rahatlama olduğunu vurgulayarak bu rahatlamanın emlak sektörüne de olumlu yansıyacağını dile getirdi...




Elazığ Emlakçılar Derneği Başkanı Mehmet Kıran, yerel seçimlerin ardından piyasalarda rahatlama olduğunu ve bu rahatlamanın emlak sektörüne olumlu yansıyacağını ifade etti.


Düzenlediği basın toplantısında yaklaşan yaz sezonuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Kıran, Belediye Başkanlığı'na seçilen Mücahit Yanılmaz’a da yeni görevinde başarılar dileyerek, Yanılmaz’ın Elazığ’a faydalı hizmetler yapacağına inandığını kaydetti. Yerel seçimler sonrası piyasalarda ciddi bir rahatlama olduğunu vurgulayan Kıran, bu rahatlamanın emlak sektörüne de olumlu yansıyacağını dile getirdi. Kıran, "Seçimler öncesi yaşanan daralma maalesef emlak sektörünü de zora soktu. Ancak AK Parti’nin aldığı oy oranı ve istikrarlı gidişat piyasaları çok rahatlattı. Bu rahatlama emlak sektörüne de olumlu yansıyacaktır. Biz ayrıca kentsel dönüşümü de çok önemsiyoruz. Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz da kentsel dönüşüm konusunda önemli çalışmalar yapacaktır. Biz buna inanıyoruz" dedi.



Malatya Gerçek


Geri Dön