04 / 05 / 2024

mehmet korkmaz

mehmet korkmaz

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale Örenyeri’nin, bu yıl ilk 8 aylık verilere göre ören yerleri arasında en fazla ziyaret edilen yer olduğunu söyledi.

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mor İnşaat Otomotiv Orman Ürünleri Temizlik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reyting İnşaat Metal Elektrik Otomotiv Lojistik Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Korkmaz tarafından kuruldu.

Özcal Korkmaz, İş GYO Yönetim Kurulu Üyesi oldu!

İş GYO Yönetim Kurulu üyeliğinden istifa eden Mehmet Türk'ün yerine Özcal Korkmaz'ın ilk olağan genel kurul toplantısına kadar görev yapmak üzere Yönetim Kurulu üyesi olarak seçilmesine karar verdi.

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Anka Group İnşaat Turizm İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Korkmaz, Canip Korkmaz ve Mehmet Korkmaz ortaklığında kuruldu. 

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Korkmaz Yürek Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile Mehmet Hakan Korkmazyürek tarafından bugün kuruldu.

Mehmet Korkmaz: Pamukkale'de yabancı turist sayısı azaldı!

Denizli'nin dünyaca ünlü turizm cenneti Pamukkale'ye yılın ilk 6 ayında 700 bin kişinin giriş yaptığı açıklandı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz "Yabancı turist sayısında ciddi azalma var'' dedi.

Pamukkale turizmde zirveyi bırakmıyor!

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, Pamukkale Örenyeri’nin, bu yıl ilk 8 aylık verilere göre ören yerleri arasında en fazla ziyaret edilen yer olduğunu söyledi.

Denizli'deki oteller yüzde yüz doluluk oranına ulaştı!

Bayram tatili otelcilere yaradı. İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz yaptığı açıklamada " Denizli'deki otellerimiz bayram tatili nedeniyle yüzde yüz doluluk oranına ulaştı" dedi

Mehmet Korkmaz: Denizli'nin 2023 yılı hedefi 10 milyon turist!

Denizli'de İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, "İlimize gelen turistler, genellikle komşu illerden. Hedefimiz, 'tur başlangıç noktası' olmak. İlçe belediyelerimizin de turizme çok katkısı olacak" diye konuştu.

Kastamonu'da, 430 yıllık camiye restorasyon!

Tosya Müftüsü Mehmet Korkmaz' ın, AA muhabirine yaptığı açıklamaya göre; KASTAMONU Tosya' da, 430 yıllık Mer'aş - i Abdurrahman Paşa Camisi' nde restorasyon çalışmaları başladı.

Pamukkale Ören Yeri'nin işletmesi Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredildi!

Denizli Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, UNESCO Dünya Miras Listesi' nde yer alan Pamukkale' nin, ören yeri işletmesinin Kültür ve Turizm Bakanlığı'na devredildiğini söyledi...

Pamukkale ve Karahayıt yolu yenileniyor!

Pamukkale Yolu inceleme gezisine, Vali Demir'in yanı sıra, Vali Yardımcısı İsmail Soykan, Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu, Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz ve davetliler katıldı.

TSK Mehmetçik Vakfından satılık iki konut!

TSK Mehmetçik Vakfı Genel Müdürlüğü İstanbul Maltepe ve Güngörende bulunan iki konutunu satmak üzere kapalı zarf usulü ile ihale düzenlediğini açıkladı

mehmet korkmaz Haberi

mehmet korkmaz

DENİZLİ İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Korkmaz, "Pamukkale Örenyeri’ni eylül ayı sonu rakamlarına göre 1 milyon 542 bin kişi ziyaret etti. 78 örenyeri arasında en fazla ziyaret edilen Pamukkale oldu. Tanıtımların bu rakamın artmasında önemli katkısı oldu" dedi.


Korkmaz, Kültür ve Turizm Bakanlığı bünyesindeki 313 müze ve ören yerinden 125’inin ücretsiz olduğunu, 110 müze ve 78 ören yerinin ücretli olarak ziyaret edilebildiğini belirterek, "Bakanlığımızın geçen ay açıkladığı yılın sekiz aylık verilerine göre Pamukkale en fazla ziyaret edilen ören yeri oldu. Sekiz aylık dönemde 1 milyon 201 bin kişi Pamukkale’yi gezdi. Bakanlığın sekiz aylık verilerine göre bu ziyaretlerden 22 milyon 599 bin 375 lira gelir sağlandı. Gelir sıralamasında da örenyerleri arasında Pamukkale Ören yeri ilk sırada. Pamukkale’nin ziyaretçi sayısı geçen...