26 / 07 / 2024

Mehmet Köse kimdir

Mehmet Köse kimdir

Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdür Yardımcısı Köse: "İlk tespitimiz üretim hatası olduğu yönündedir. Bu, laboratuvar testleri sonucunda kesin rapora bağlanacaktır. Bunun köprüye kalıcı bir etkisi yoktur" dedi.

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un biyografisi ve daha önce hangi görevlerde bulunduğu merak ediliyor. Peki Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy kimdir? Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy hangi lisans bölümünden mezun oldu? İşte merak edilenler...

Mehmet Ali Deniz kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Deniz kimdir? Kaç yaşında? Mehmet Ali Deniz daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Ali Deniz'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Ali Deniz'in hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Adnan Dabak kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Credıtwest Faktoring A.Ş Bagimsiz Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Adnan Dabak kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Adnan Dabak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Adnan Dabak'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Adnan Dabak'ın hayatına dair merak edilenler.

Mehmet Doruk Pamir kimdir?

O.D.T.Ü Mimarlık Fakültesi 1960 mezunu, mimar Mehmet Doruk Pamir kimdir? Mehmet Doruk Pamir daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Doruk Pamir'in biyografisi...

Celal Köse kimdir?

Celal Köse, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Yozgat Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Celal Köse kimdir? Celal Kösebugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Çakın kimdir?

Mehmet Çakın, 2019 yerel seçimlerine Ak Parti Uşak Belediye Başkan Adayı oldu. Peki Mehmet Çakın kimdir? Mehmet Çakın bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Mehmet Vejdi Kahraman kimdir?

Mehmet Vejdi Kahraman, 2019 yerel seçimlerinde AKP'nin Mardin Büyükşehir Belediye Başkan adayı oldu. Peki, Mehmet Vejdi Kahraman kimdir? Mehmet Vejdi Kahraman bugüne kadar hangi işlere görev aldı?

Beşir Açıkça kimdir?

Beşir Açıkça'nın 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Gaziosmanpaşa İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Beşir Açıkça kimdir? Beşir Açıkça bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Deniz Köken kimdir?

Deniz Köken'in 2019 yerel seçimlerinde AKP'den Eyüpsultan İlçe Belediye Başkan Adayı olarak açıklanması bekleniyor. Peki, Deniz Köken kimdir? Deniz Köken bugüne kadar hangi alanlarda görev aldı?

Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Mehmet Abdi Bulut, AK Parti Kilis Belediye Başkan Adayı olarak seçildi. Peki, Kilis Eski Belediye Başkanı olan Mehmet Abdi Bulut kimdir?

Ahmet Küçükbay kimdir?

Bayraklı'da İzmir'in en yüksek binasını inşa etmeyi planlayan kişi olarak tanınan Küçükbay Grup'un CEO'su Ahmet Küçükbay kimdir? Ahmet Küçükbay bugüne kadar hangi işlere imza attı? İşte Ahmet Küçükbay biyografi...

Gümüşhane Köse-Gümüşhane yolunda çalışmalar başladı!

Gümüşhane Köse Barajı Mevkiinde meydana gelen heyelanla tehlikeli bir boyuta gelen Köse-Gümüşhane yolunda ihaleyi alan Ensar Ltd. Şti. ve Mak-İş A.Ş. Ortaklığı firması şantiyesini kurarak çalışmalarına başladı.

Mehmet Köse kimdir Haberi

Mehmet Köse kimdir

 Karayolları Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Köse, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında 21 Mart'ta meydana gelen kazaya ilişkin, "İlk tespitimiz üretim hatası olduğu yönündedir. Bu, laboratuvar testleri sonucunda kesin rapora bağlanacaktır. Bunun köprüye kalıcı bir etkisi yoktur" dedi.


Köse, Vali Selim Cebiroğlu başkanlığında düzenlenen İl Koordinasyon Kurulunun 2015 yılı birinci dönem toplantısında, asma köprü inşaatındaki olay ve sonrasındaki gelişmelerle ilgili bilgi verdi.


Kopmanın, "kedi yolu" olarak isimlendirdikleri, inşaatlarda çalışma iskelesi gibi kalıcı bir yapı olmayan bölümde yaşandığını belirten Köse, "Onun söküm ve yeniden yapılması için çalışmalarımız sürüyor. Bu kedi yolundaki kazadan dolayı kısa bir gecikme olacaktır. Bu gecikmeyi kalan imalatlarda hızlandırarak kapatmayı hedefliyoruz. Malzemelerin tamamı dışarıdan geliyor" diye konuştu.


Köse, olayda halat kopması gibi bir durumun söz konusu...