27 / 04 / 2024

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Birlik mensucat  Ticaret ve Sanayi İşletmesi A.Ş Yönetim Kurul Başkanı Mehmet Soyarıcı kimdir? Kaç yaşında?   Mehmet Soyarıcı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Mehmet Soyarıcı'nın eğitim hayatı nasıldı? İşte Mehmet Soyarıcı'nın hayatına dair merak edilenler.



Eğitim hayatı

1994 senesinde İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Makina Fakültesi’nde eğitim hayatını sonlandırdı. Mühendisliğe paralel kariyeri, stajyer olarak çalıştığı  Arçelik’te başladı.

İş hayatı

 Satınalma ve planlama bölümlerinin yapılanması aşamasında uzman olarak vazife yaptı. Sonra, Isısan Buderus’ta sırası ile proje mühendisi, proje idarecisi  ve proje satış müdürü vazifelerini yaptı. Askerlik evveli (dört senelik) İş yaşamına akademik sahada mühendislik (endüstri) yüksek lisans ve MBA derecelerini sığdırmayı da becerdi.

Mehmet Soyarıcı kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Askerlik bitiminde ABD Tarım Bakanlığı bursu ile St Joseph’s Universitesi’nde Perakende ve Pazarlama Eğitimini  tamamladı. 2000 senesinde  satınalma departmanında başladığı Beğendik’te genel müdür yardımcısı ve genel müdürlük statüsünde toplam yedi yıl vazife aldı. Bu zamanlarda, yönetiminde önemli  rolller üstlendiği İflasın Ertelenmesi ve İstanbul Yaklaşımı projeleri, örnek başarılarıları sebebiyle üniversitelerdeki vaka çalışmalarına da mevzu oldu.

 


Geri Dön