29 / 04 / 2024

Mehmet Latif Aydemir

Mehmet Latif Aydemir

Ev dekorasyonu konusunda uzmanlaşan Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci kendi iş yerini hizmete açtı. AYD dekorasyon, sektöre yeni bir kalite kazandırmayı hedefliyor..

Arzev İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arzev İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 60 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Latif Öztürk ve Şehmuz Güngör ortaklığında kuruldu.

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mta Construction İnşaat ve Makina Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Tahir Aydemir tarafından kuruldu.

Latif Aydemir'den Çeşme ve Bornova ve Bayraklı'ya yeni proje!

Çok sayıda konut ve iş yeri hayata geçiren iş adamı Latif Aydemir yaptığı açıklamada, Eylül ayından başlamak üzere inşaat sektöründe önemli ölçüde hareketlilik beklediklerini ve satışların yeniden 2015 ve 2017 yıllarındaki seviyelere çıkacağını belirtti.

İnşaat sektörü hareketlenecek, satışlar artacak!

İzmir ve çevre illerde çok sayıda konut ve işyeri inşa eden işadamı Latif Aydemir, Eylül ayından itibaren inşaat sektörünün canlanacağını, satışların artacağını söyledi.

Latif Aydemir İnşaat'tan Madam Katrin Konakları projesi!

Latif Aydemir İnşaat, hep hayalini kurduğunuz ve hakkınız olan keyifli yaşamın anahtarını, Çeşme Dalyanköy'de yaşanan büyük bir aşk hikayesiyle birlikte sunuyor.

ELS Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ELS Yapı Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Emin Taştan ve Mehmet Latif Taştan ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 13 Temmuz'da Sancaktepe'de kuruldu.

AYD İnşaat ev dekorasyonu hizmeti de veriyor!

Ev dekorasyonu konusunda uzmanlaşan Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci kendi iş yerini hizmete açtı. AYD dekorasyon, sektöre yeni bir kalite kazandırmayı hedefliyor..

Tekdem İnşaat Malzemeleri Deri ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tekdem İnşaat Malzemeleri Deri ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Tahir Aydemir, Hakan Bulut, Hakan Kılıç tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 30 Haziran'da kuruldu.

ÖZC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ÖZC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Zeki Özcanlı, Mehmet Latif Özcanlı tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 10 Mart'ta Ümraniye, Armağanevler Mahallesi, Ortanca Sokak'ta kuruldu.

MLG Güler Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MLG Güler Gayrimenkul İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Latif Güler tarafından 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Ağustos 2013 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu

Mehmet Fatih Arslan, IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık kuruldu!

IPMC Uluslararası Proje Yönetimi Mimarlık Mühendislik ve Müşavirlik Anonim Şirketinin Yönetim Kurulu Başkanı olarak Mehmet Fatih Arslan, Yönetim Kurulu Üyeleri olarak ise Hilmi Atahan Soydan ve Serap Nur Arslan görev yapacak

Tebernüş Kireçci, Skyturk'te Mehmet Okay'ı ağırladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com un kurucusu ve şef editörü Tebernüş Kireçci, Skyturk ekranındaki programı Emlak Kulisi'nde Ant Yapı Yönetim Kurulu  Üyesi Mehmet Okay'ı ağırladı... İşte o program...

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut sitesi www.emlakkulisi.com un kurucusu, emlak-konut uzmanı gazeteci Tebernüş Kireçci, Skyturk ekranındaki programı Emlak Kulisi'nde Ant Yapı Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Okay'ı konuk ediyor...

Mehmet Latif Aydemir Haberi

Mehmet Latif Aydemir

TORBALI'DA yatırımcıların en çok rağbet ettiği sektör olan inşaat sektörü büyümeye devam ediyor. Yıllık bin apartman dairesinin satıldığı ilçede, her gün yeni konutlar inşa ediliyor. Uzun yıllar boyunca bu sektörde hizmet veren Mehmet Latif Aydemir ve Fahrettin Zencirci Emlak ve ev dekorasyonu üzerine firma açtı. Uzun yıllar dekorasyon üzerine kendisini geliştiren Aydemir ve Zencirci dekorasyon konusunda uzman oldu. 12 yaşında dekorasyon işine başlayan Mehmet Latif Aydemir yaptığı işlerle adından sıkça söz ettiriyor. 1 ay önce Ayrancılar Mahallesi'nde yer alan 150 metrekarelik alanda hizmete giren işletme, bir evin iç dizaynı için gereken her türlü hizmeti veriyor. 35 yıldan bu yana binaların alçı dekorasyon sektöründe önemli işlere imza atan AYD dekorasyon, başta Torbalı olmak üzere İzmir'de de sayısız büyük projelere imza...