23 / 07 / 2024

Mehmet Laz

Mehmet Laz

Kalamış Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Toptaş, Mehmet Laz, Sinan Karaosman, Süleyman Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Aktaş: Şırnak'ta çok sayıda okul inşa ediliyor!

Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, ''Çok sayıda okul inşaatımız şu anda devam ediyor. Spor alanları yine parklar, ailelerinizle gidebileceğiniz parkların sayısını her geçen gün artırmamız lazım'' dedi.

Mehmet Özhaseki: İnşaat ağırlıklı değil insana dokunan projeler yapacağım!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Özhaseki, projelerini açıkladı. Özhaseki, "Ankara ticaret, sanayi şehrinin olmasının yanı sıra öğrenci, sağlık kenti burası. Başkente yakışır başşehir olması lazım'' diye konuştu.

Mahalle konseptine geçmek lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Mahalle konseptine geçmek lazım yavaş yavaş. Artık kendi kimliğimizden de kopmaya başladık. 80 katlı bir yapı içerisinde oturan insanlar, asansöre bindiklerinde 'merhaba' demiyorlar." dedi.

Mehmet Özhaseki: Kentsel dönüşümde hatalar yapıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki kentsel dönüşümlerde hatalar yapıldığını söyleyerek, ‘Bu hatalardan ders alarak artık önümüze bakmamız lazım’ dedi.

Mehmet Özhaseki, Prof. Şengör'e hak verdi!

7 şiddetinde depremin olacağından söz eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki,  "Bina bazlı dönüşümlere biraz frene basıp alan bazlı dönüşüme geçmemiz lazım. Alan bazlı dönüşüm yapılırken her türlü sosyal donatı hesaplanıyor." dedi.

Türkiye'de kentsel dönüşüm acilen lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Aydınlıkevler Semt Çarşısı'ndaki açılış töreninde ''Türkiye'de kentsel dönüşümün acilen birçok yerde yapılması lazım'' dedi.

Mehmet Özhaseki: Bize ikide bir kimse plan getirmesin!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, kentsel dönüşümün doğru bir fikir olduğunu belirterek, "Ancak yerine yapılacak olanın da akıllı, mantıklı, şehircilik ilkelerine uygun yapılması esas. Hızlandıralım derken bir taraftan da yeni şehir rezaletleri çıkarmamamız lazım" dedi.

Mehmet Özhaseki: Doğru kentsel dönüşüm yapmak lazım!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Doğru kentsel dönüşüm yapmak lazım. Bu doğru dönüşümü gerek zemin etüdüne, gerek üstündeki yapıya, bilimi, feni ne tarif ediyorsa ona uyarak yapmak lazım" dedi.

Mehmet Şimşek: İnşaat sektörünün geleceği parlak!

Mehmet Şimşek ekonomik gündeme dair açıklamalarda bulunarak; İnşaat sektörünün geleceği parlak, desteklenecek de, endişeye gerek yok ancak Türkiye'de tasarrufların sanayiye yönelmesi lazım. Kaynakların sanayiye aktarılması için gerekenler yapılacak

Mehmet Müezzinoğlu: Yerel yönetimler bisiklet yolu yapmalı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yerel yönetimlerin bisiklet yolu yapması lazım. Onun için dedik ki, 1 kilometre yol yapan yerel yönetimimize bin adet, 5 kilometre yapana 5 bin adet, 10 kilometre yapana 10 bin adet bisiklet vereceğiz. " dedi.

Kalamış Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kalamış Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Toptaş, Mehmet Laz, Sinan Karaosman, Süleyman Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye'de 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım!

TOKİ Başkanı Turan, "2015 yılında 50 bin konut hedefimiz var. Türkiye'de 20 yıl içinde 5,3 milyon konutun dönüşümünün yapılması lazım. TOKİ'nin kentsel dönüşümde de öncü kuruluş haline getirme hedefiyle çalışıyoruz" dedi.

Mehmet Ergün Turan: Dönüşüm rant haline geldi, bu fikirden acil olarak sıyrılmak lazım!

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, hedeflerinin bundan sonra sosyal konut üretimini artırmak olduğunu söyledi. Mehmet Ergün Turan"2023'e Doğru TOKİ ve Geleceğin Şehirleri" konulu panelde konuştu.

Mehmet Laz Haberi

Mehmet Laz

Kalamış Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Uğur Toptaş, Mehmet Laz, Sinan Karaosman, Süleyman Ekşi tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 12 Aralık'ta kuruldu. 


Kalamış Mimarlık Mühendislik ve İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu;a.    Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.   b.   Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek.   c.    Türkiye sınırları...