08 / 05 / 2024

Mehmet Müezzinoğlu: Yerel yönetimler bisiklet yolu yapmalı!

Mehmet Müezzinoğlu: Yerel yönetimler bisiklet yolu yapmalı!

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Yerel yönetimlerin bisiklet yolu yapması lazım. Onun için dedik ki, 1 kilometre yol yapan yerel yönetimimize bin adet, 5 kilometre yapana 5 bin adet, 10 kilometre yapana 10 bin adet bisiklet vereceğiz. " dedi.



Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Anadolu Ajansı Editör Masası'nda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.


Müezzinoğlu, "Sağlıklı bir Türkiye için 1 milyon bisiklet projesi"ne ilişkin de, "Birileri bisiklet sahibi olsun diye değil, bir kültüre dönüşsün diye o projeyi başlattık. Yerel yönetimlerin bisiklet yolu yapması lazım. Onun için dedik ki, 1 kilometre yol yapan yerel yönetimimize bin adet, 5 kilometre yapana 5 bin adet, 10 kilometre yapana 10 bin adet bisiklet vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu projeyi kendi himayelerine aldılar" değerlendirmesinde bulundu.


‘’1 Milyon Bisiklet Projesi’’


Sağlık Bakanı: "(Sağlıklı bir Türkiye için 1 milyon bisiklet projesi) Birileri bisiklet sahibi olsun diye değil, bir kültüre dönüşsün diye o projeyi başlattık. Yerel yönetimlerin bisiklet yolu yapması lazım. Onun için dedik ki, 1 kilometre yol yapan yerel yönetimimize bin adet, 5 kilometre yapana 5 bin adet, 10 kilometre yapana 10 bin adet bisiklet vereceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Bu projeyi kendi himayelerine aldılar."


AA


Geri Dön