18 / 05 / 2024

Mehmet Maden

Mehmet Maden

MB Yatırım Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mehmet Maden tarafından kuruldu...

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Argeos Mühendislik Mimarlık Maden Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Mehmet Kerem Ateş tarafından kuruldu.

Devo Global Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Devo Global Maden Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da F. Sultan Mehmet Karaca tarafından kuruldu.

Akgür Grup İnşaat Maden Turizm Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Akgür Grup İnşaat Maden Turizm Sanayi Anonim Şirketi bugün Üsküdar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Celal Demirtaş, Mehmet Gür ve Ercan Güler ortaklığında kuruldu. 

Artvin'de 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı mı verildi?

Cerattepe’de maden ocağı açmak isteyen yandaş işadamı Mehmet Cengiz’e sadece 40 hektar için değil, Artvin’i de içine alan 4 bin 406 hektarlık maden ruhsatı verildiği belirlendi.

MB Yatırım Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

MB Yatırım Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mehmet Maden tarafından kuruldu...

Yeni maden sahaları özel sektöre açılıyor!

Mehmet Cengiz'in sahibi olduğu Cengiz Holding, Fethiye Hidroelektrik Santral'inin işletim hakkını aldı. Başbakan Davutoğlu imzasıyla yayımlanan genelgeye göre yeni maden sahalarını da özel sektöre açılacak.

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Reform Maden İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Ertaş ve Yusuf Karaman ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi'nde kuruldu.

Fatih Proje Mühendislik İnşaat Maden Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fatih Proje Mühendislik İnşaat Maden Makine Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Mehmet Zeki Bayoğlu, Fatih Soy tarafından 40 bin TL'lik sermaye ile kuruldu.

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir?

Mehmet Hamdi Yıldırım kimdir? Maden İşleri Genel Müdürlüğü görevini yürütmekte olan Mehmet Hamdi Yıldırım, daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Mehmet Hamdi Yıldırım'ın hayatı...

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anadolu Export Maden Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Bahattin Özal, Burak Altay tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 30 Aralık'ta Fatih Sultan Mehmet Mahallesi'nde kuruldu.

Soma'daki Işıklar maden ocağı üretime başlıyor!

Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin Atçı, Soma Kömürleri AŞ'ye ait kapalı olan Işıklar maden ocağında bugün itibarıyla üretime başlandığını, yaklaşık 2 bin işçinin işbaşı yaptığını bildirdi.

Mehmet Hamdi Yıldırım Ulaştırma Bakanlığı Müsteşar Yardımcılığı’na atandı!

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı 'nda, açık bulunan Müsteşar Yardımcılığına Maden İşleri Genel Müdürü Mehmet Hamdi Yıldırım getirildi. Atama kararı Resmi Gazete 'de de yayımlandı.

Balıkesir maden ocağında toprak kayması: 2 işçi öldü, 2 işçi yaralandı!

İlçeye bağlı Gözlüçayır Mahallesi'nde faaliyet gösteren maden ocağının girişinde yeni açılan bacanın bulunduğu alanda toprak kayması sonucu işçiler Mehmet Tunç (35), Ramazan Baraç (37), Ramazan Argun ve İsmail Manay göçük altında kaldı...

Mehmet Maden Haberi

Mehmet Maden


MB Yatırım Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, 22 Mart 2016 tarihinde 10 bin TL sermaye ile Mehmet Maden tarafından kuruldu. MB Yatırım Grup İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi'nin ofisi İstanbul Esenyurt'ta yer alıyor.



İş konusu;


İNŞAAT TAAHHÜT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde,...