06 / 05 / 2024

Mehmet Mehdi Eker kim

Mehmet Mehdi Eker kim

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı.

Mehmet Mehdi Eker kimdir?

59 ve 60. Hükümette Tarım ve Köyişleri Bakanlığı görevini üstlendi. 61. Hükümette Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı görevine atanan Mehmet Mehdi Eker kimdir? Mehmet Mehdi Eker bugüne kadar hangi işlerde görev aldı?

Mehmet Ak Şekerbank’ta hangi pozisyonlarda çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Mehmet Ak kimdir? Hangi üniversiteden mezun oldu? Şekerbank’ta hangi alanlarda görev aldı? Şeker GYO’da ne zamandan beri ve hangi alanda çalışıyor? İşte Mehmet Ak’ın biyografisi...

Mehmet Çeker Kimdir? Mehmet Çeker ne iş yapıyor?

Mehmet Çeker kimdir? Mehmet Çeker’in mesleği nedir? Mehmet Çeker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Marmara Marketing Gayrimenkul Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Mehmet Mehdi Akay tarafından kuruldu.

Mehdi Eker'in İsveç'teki toplantı salonun kira sözleşmesine iptal!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker'in İsveç'te anayasa oylaması kampanyası kapsamında bugün (12 Mart) yapacağı toplantı için kiralanan salonun sahibi kira sözleşmesini iptal etti.

Mehdi Eker: Diyarbakır'da 5 bin eve ihtiyaç var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker; “Evleri yıkılanlara TOKİ marifeti ile ev yapılacak, 4 bin 500, 5 bin civarında bir ev ihtiyacı var. Çok acil olanlar için süreç başladı. " dedi.

Diyarbakır'da zarar gören yerler yeniden inşa edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Mehdi Eker, Diyarbakır'da terör örgütü PKK mensuplarının saldırılarında zarar gören yerlerin inşa edileceğini söyledi.

Diyarbakır Çevre Yolu 2017'de tamam!

Beraberinde AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehdi Eker ile Diyarbakır'a gelen Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, Diyarbakır Havalimanı ile çevre yolu inşaatında incelemelerde bulundu.

Karizma Beşler'den Silivri'de fabrika kuracak!

Eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Karizma Beşler’in İstanbul Silivri’de 40 milyon dolar yatırımla hizmete açtığı yeni fabrikasını ziyaret etti.

Bakan Eker: Botanik bahçesine inşaat yaptırmadık!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Türkiye’nin bitki varlığını sergileyecek olan Milli Botanik Bahçesi’ni tanıttı, “Ülkemizde yetişen bitkilerin örnekleri bu botanik bahçesinde sergilenecek” dedi.

Türkiye'nin tarım parselleri belirleniyor!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Şu anda Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde gıda ve tüketici sağlığı ile ilgili olarak uygulanan bütün prosedürlerin tamamı AB standartlarındadır. İlerisi var, gerisi yok" dedi.

Türkiye Milli Botanik Bahçesi 2016'da açılacak!

Mehdi Eker, "Türkiye Milli Botanik Bahçesi" projesinin Türkiye'nin en büyük, Avrupa'nın 2'nci büyük botanik bahçesi olduğunu belirterek, "2 bin 500 dönüm arazide kurulan proje için 303 milyon lira yatırım yapılıyor" dedi.

EXPO 2016 Mayıs ayı toplantısı yapıldı!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker'in başkanlığında gerçekleştirilen EXPO 2016 Antalya Yönetim Kurulu'nda, yapılan yatırımlar değerlendirildi.

TARSEY sistemi ile çiftçiler tek tuşla arazisine ulaşacak!

Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, dünyada ilk kez Türkiye tarafından üretilip geliştirilen Tarım Sektörü Entegre Bilgi Yönetim Sistemi'ni (TARSEY) 78 milyon vatandaşın hizmetine sunduklarını söyledi.

Mehmet Mehdi Eker kim Haberi

Mehmet Mehdi Eker kim

Antalya'da gelecek yıl "Çocuk ve Çiçek" temasıyla yapılacak Dünya Botanik EXPO'sunun müzik ve maskotları tanıtıldı. 


Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehmet Mehdi Eker, Belek Turizm Bölgesi'ndeki bir otelde düzenlenen toplantıda, EXPO 2016'nın müzik ve maskotlarını tanıttı. Bakan Eker, tarihi, tarımı ve turizmiyle Türkiye'nin en önemli merkezi olan Antalya'da bir dünya bahçesi kurulduğunu söyledi.


Dünyanın farklı bölgelerindeki çiçek ve bahçe kültürüyle ilgili tüm birikimlerin Antalya'da gerçekleştirilecek organizasyonla insanlığa sunulacağını anlatan Eker, "Botanik EXPO ile Türkiye, EXPO alanındaki ilk tecrübesini yaşamış olacak" dedi.


Dünyanın değişik bölgelerinde 1850'lerden beri sergilenen organizasyonu Türkiye'nin ilk defa gerçekleştireceğini vurgulayan Eker, Antalya'nın ve Türkiye'nin böyle bir organizasyona ev sahipliği yapmaya hazır olduğunu dile getirdi. 


Botanik EXPO'nun gelecek yıl 23 Nisan'da kurdelesinin kesileceğini bildiren Eker, "Bu evrensel etkinliği, uluslararası faaliyeti en...